![]() |
|
ЛОГИКА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Автор | |
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
logikata na covekot ne moze da ja zameni nikogas niedna vestacka intelegencija-softver.zasto edni raboti vo eden period znacat edno samo po dve sekundi istite logick" moze da znacat drugo pa poradi toa koga gi analizirame lujdzeto logicki " pravime mnogu greski .i dobivame mnogu losi mejdzucovecki odnosi.zatoa ne razmisluvajte logicki , nego so jasni fakti, koi se definirani po zakon od sistemot i spored zakonite od sistemot primenetegi faktite koi ste gi doznale.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
претпочитам интуиција
![]() |
|
![]() |
|
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
jas gi pocituvam lujdzeto koi se potpiraat na intuicijata no vo denesno vreme tie se najranlivite lujzde koi nema da se resat nisto da napravat zasto opasnosta demne na sekoj cekor a vasata intuicija ke ve izvestuva za opanosta i taka nema da pravite nisto odnosno ke pajdzate mnogu lesno vo depresija.treba da naucite da ja otfrlate intuicijata i konecno da se naucite da se dvizite " po raznisan most" zasto denes nisto ne e sigurno osnoven fakt za toa e postoejneto na terorizmot a terorist moze da e i tvojata majka,sestra brat itn ![]() |
|
![]() |
|
eptendosadno1 ![]() Сениор ![]() ![]() ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Логично е таква појава како бијонсе1 да отвори тема за логика а да сака да се пишува за неа , тоа е логично . Него , дали доколку се собере еден голем куп логични размислувања во однос на една тема , еден настан од иднината , односно точно да се предвиди што ќе се случи ? Изменето од eptendosadno1 - 20.Мај.2010 во 13:45 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Според најновите информации на МИА, утрово дошло до масовна тепачка во градскиот трговски центар во Белимбегово, при што се убиени 7, а тешко повредени 53,5 лица, кои се итно пренесени во Градската болница, иако немале плави картони. Докторите изјавија дека за мито, накнадно ќе се договараат. Според првичните информации, се работи за недоразбирање меѓу две лица од машка пол заради правото на сопственост врз едно лице од женска пол, кое недоразбирање преминало во вербални напади од типот ,,јас сум сто пати поубав од тебе!, продолжило со физички пресметки од типот тупаници у фаца и клоци у гз, кон тепачката се приклучиле случајни минувачи, напад од лево крило, драги гледачи, биеше Пандев и....овај....шо ми беше зборот, По извршениот преглед на снимениот материјал, како главни актери се посочени едно лице со две сомбрера, едно дрвце со меур и едно жешко, овај де женско лице со тексасна јакна и раскошно деколте Хмммм.... Баш го читав натписот и драга моја Бијонсе, мојата логика вели ќе да е третата логичка опција ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
третата е,третата.тоа е НАЈЛОГИЧНО...оти -љубовта знае да боли
![]() и ЛОГИЧНО едно ептендосадно стоело од страна,фаќало сеир и чекало да се почне гужвата па по онаа старата-двајца се караат третиот користи,многу ЛОГИЧНО, му ја дрпнал цурата ![]() Изменето од Andjelina - 20.Мај.2010 во 14:06 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
чиста логика
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ..,.. ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ima tuka nekoja logika
BRZO IMAS LI TI DOMA AKVARIUM????? ![]() Изменето од anakin - 20.Мај.2010 во 19:26 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() и мене ми текна... ете го : Дваjца милиционери се сретнуват пред магазинот за декоративни рибк: --Оооо, Пешо , како си?? Одамно те немам видено? ![]() --Ами одам на к*рсеви за ограмотуване. ![]() --Какви се ,бе, тие к*рсеви? ![]() --Ми читане, пишуване, логика. ![]() ---А што е тоа логика, бе, брат??? ![]() ![]() --Еми, гле сега: jас кога те глеам тука да седиш испред оваj магазин, логиката ми кажува дека сигур имаш аквариум? --Ииии, да бе, погоди! ![]() --Ми ти штом имаш аквариум значи дека имаш и рибки ? --.... ![]() --Ми штом сакаш рибки, значи дека ги сакаш животните? --.... ![]() --Ми штом сакаш животните значи дека си човек на животот. --.... ![]() ---Ми значи дека сакаш и жени? --... ![]() --Ми ако сакаш жени значи дека не си педераст. ![]() --Бре, страшен си... ![]() --Ами тоа е тоа---логика, бате! ![]() .... На другиот ден, милиционерот, да го наречеме Драган, сретнува друг своj колега: --Иване, знаеш ли што е тоа логика? ![]() ---Поjма не знам, Шо е?? ![]() ![]() ![]() --Не, бе, брат?!? ![]() ---Значи си педераст. ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ama , izgleda deka po logika i onoj nad tebe ja znael "prikaznava" pa,....zatoa i postavuva ....glupi prashanja ....t.e. koga ne im e mesto ... e, pa , ja prv pat ja slushnav sega ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
logikata e
deka sekoj sho ne go razbira prasanjeto ili ne go znae odgovorot smeta deka prasanjeto e glupo ili ne e na mesto vistinsko svetlo e vistinsko svetlo,, kratko moze da se drzat lugjeto u temnica jaki se temive u filozofija upm ![]() Изменето од anakin - 20.Мај.2010 во 22:30 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
"deka sekoj sho ne go razbira prasanjeto ili odgovorot smeta deka
prasanjeto e glupo"
ne deka e mnogu logichno ,ama ova e sosema tochno ! ![]() ....iama, nema logika vo toa ,...sekoj se da znae! a , logichno e da se pomisli ,....shtom nekoj se javi odma otkako drug ke go spomne....deka toj ustvari celo vreme e tuka,...ama , kako gostin. ![]() ![]() Изменето од brza - 20.Мај.2010 во 22:05 |
|
![]() |
|
![]() |
|
greshka si
ama slusni go ova dodeka go drzi sombreceto na stapcenceto kje e gaucho koga kje go sinme e obicen egzibicionista koj filma tuka ene ti logika i to bez koristenje na pandur publika Изменето од anakin - 20.Мај.2010 во 22:11 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |