![]() |
|
Дали времето влијае на вашата состојба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ova toplovo vreme mi vlijae samo na,...djebot!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sega koga sum pod vlijanie na sonot od nokeska ni 40stepeni ne me zadrzuvaat da ostanam doma sama...ne gi ni cuvstvuvam,samo da bidam nadvor
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Povremeno vlijae.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
lugjeto da - vremeto ne!!!
dzabe mu se lutime i mu naogjame mani - denes e "uzasno" zesko...denes e "odvratno" ladno. Taman si e vremeto - nie sme uzasni i odvratni |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
МИ СМЕТА САМО КОГА СЕ МЕНУВА МИ СТРАДААТ НОЗЕТЕ..............ИНАКУ САМО ВЕТЕР МИ ПРЕЧИ НА ОЧИТЕ НИШТО ДРУГО........ ПОВЕЌЕ БИ ТРПЕЛА ЖЕШКО ОТКОЛКУ ЛАДНО
![]() |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Се е многу убаво во ова Германијава. Само времево: врне ли врне, ладно е, влажно е. А јас многу реагирам на времето
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
понекогаш да...меѓутоа повеќе влијаат на мојата состојба некои други глупави работи...времето поретко...жештината никогаш...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
i ako esenta ne mi e najomilena, sepak kolku sto e sakam i tolku e nekaj
![]() ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da ti zabranat da mocas koga vrne, a tebe ti se moca ti se place, a nadvor ...sss, so ubavo vrn, pa uste ti pustat sliki so vodopadi, reki i morinja
Изменето од zbunet - 07.Октомври.2008 во 21:28 |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Ne
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Да, многу ми влијае времето. Сонцето ми е неопходно за да функционирам добро.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
времето денес е пријатно, сончево и свежо-топло. затоа, одам да се видам со него... со времето
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Jas bev i se vidov so vremeto..mnogu ubavo si pominav...i drustvoto mi bese super
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Одлично функционирам без разлика на временските услови...сепак,сонце си е сонце
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |