![]() |
|
K-15 ТЕЛЕВИЗИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Иако, не се се секогаш за пред деца, мора да признаеме.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ako se reprizi skecevite... dobri se...
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Супер се!
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Ова претпоставувам дека се работи за Нина
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Вечерва е последната епизода. Ќе видиме дали вечерва ќе се даде. Досега добро издржа.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
samir_sneijder ![]() Сениор ![]() ![]() Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
абе добра ... за добра не е добра . Бидејќи цел ден 2-3 скеча. па не е нормално мислам ако све к-15 ... к-15 да све . А не само музика
|
|
![]() |
|
IRENAA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
A BE SUPER SI E TELEVIZIJATA JAS VEKE SEKOJ DEN JA PUSTAM I BAR ZNAM SLUSAM NASA MUZIKA TREBA USTE MNOGU DA SE TUDAT DA JA SMISLAT PROGRAMATA AMA SEGA POCNAA KE SE POPRAVAT VO IDNINA IMA POSAKUVAM MNOGU SREKA I MNOGU GLEDACI
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Само така нека продолжат. Музиката со македонски предзнак и скечевите од нашето секојдневие се вистинско освежување. Бубо, Тошо и Миле, само напред.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Онаа полошата веќе подолго време оди преку сателит и е наменета за дијаспората. Но оваа на местото на МС си е супер и би сакал таа да биде емитувана по сателит. И тие надвор од Скопје и во дијаспората заслужуваат понови песни и спотови и поквалитетна програма. |
|
![]() |
|
devil6 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
dve ima
ednata se emituva samo vo sk-zamenata za ms a drugata e bez emisii, postari pesni, polos dizajn, polos marketing i ne mi se dopagja |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
абе мене нешто дупло ми се гледа или има две к-15?
у секој случај браво за телевизијата и за македонската музика што ја пуштаат само не мораа да ја стават на местото на МС Изменето од zabegan - 21.Јули.2008 во 15:15 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
toa e eksperimentalna a?
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...искрена да бидам воопшто не ми се допаѓа...технички апсолутен дилентантизам...home TV ...и веке стануваат банални со едно те исто...не се повеке инвентивни...а со рекламите што ги прават забегуваат во примитивизам...имаат недостаток на идеи... |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Рекламите им се скечеви сами по себе. Оваа новава за “Санитар“ е генијална. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |