![]() |
|
Kолку сте се промениле |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 18> |
Автор | |
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Promeni...
![]() Nema promeni,samo malku poveke svesnost i kapacitet za prifakanje |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Dobra zabeleska
![]() jas sum mnogu smeneta od vcera... vcera bev nervozna i nepodnosliva.. a denes ke poletam uste malku ![]() Изменето од ekszi88 - 06.Ноември.2011 во 14:10 |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Znachi s'e ostanalo po staro. ![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
A sho toa be se promenilo?
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
janeppmk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 35 |
360 степени во рок од една година.
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13971 |
isto smesteno gore ., tehnichka greshka ![]() Изменето од pajser - 19.Октомври.2011 во 21:53 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13971 |
vidi shto se jaki karakteri ni vo mrzata ne davaat da im pipnesh ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
премногу...ни презимето веќе не ми одговара
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Не можеш поголема од мене да бидеш... Во тој поглед не се мењам никако
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a jas mislev deka sum bil najgolema mrza
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Да не ме мрзеше уште пред две недели ќе го сменев
![]() |
|
![]() |
|
chekor po chekor ., za da nema sopki
|
|
|
![]() |
|
Леле, имам неколку покушаи за шминка... и не. Тоа не е за мене. Ќе се шминкам евентуално кога ќе бидам кловн, ама вака не. Не е добра идеја
![]() Променета сум, да, многу поблиску до себеси ![]() |
|
![]() |
|
nema chare ., sigurno si poubava od onie shto nasebe imaat pola ton shminki., ....lele koga ke im se razmachkaat.,
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |