![]() |
|
Физика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Физиката ми беше омилен предмет.!!!
|
|||
![]() |
|||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
||
Никогаш не ме интересирала физиката, а хемијата уште помалку. Не ми биле тешки за учење, но сум ги учел механички, без интерес... Ете ви еден поим од физиката - механика (при учењето)...
![]() |
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Значи се добро се сврши поради клупата... |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
И НА ПРОФЕСОРКАЅА И ОЛЕСНИ НА ДУШАТА, ОТИ НЕ БЕШЕ ПОДГОТВЕНА ЗА ЧАС
![]() |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Не се криев... само избегнував конфронтација... |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
Имавме многу кул професор кој не не замараше премногу со предметот, ни раскажуваше секојдневни случки и многу поинтересни работи од физиката
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
ТИ СИ ТОА ШТО СЕ КРИЕЛО ПОД КЛУПАТА? |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
За жал девојчето не го прашаа... А знаеше...Значи својот дел од ветувањето го исполнила |
|||
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
nishto ne razbirav od fizika dodeka ja imav kako predmet, podocna nekoi raboti mi se razjasnija, ama nekoj pameten mi gi objasni
![]() |
|||
![]() |
|||
||
НА ЕДНО ДЕТЕ МНОГУ МУ СЕ СПИЕ АМА МОРА ДА УЧИ ФИЗИКА. ГО ЖАЛАМ. АМА ШТО ДА ПРАВИ... ЗНАЕЊЕТО Е СИЛА. А И МИ ВЕТИ ДЕКА УТРЕ ЌЕ ДОБИЕ ПЕТКА.
Изменето од majstorce62 - 15.Февруари.2008 во 00:25 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
||
Ne vikam deka ne e interesna nauka,i sl.ama teska mi bila otsekogas za ucenje..ednostavno ne ja sakam..moze e i do profesorot so vikate,kolku toj ve stimulira,ama najbitno e dali go sakas predmetot ili ne..bar spored mene so znam..moze gresam
![]() |
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
ФИЗИКАТА Е НАЈУБАВАТА НАУКА! (инаку јас не сум физичар, да не мислите дека заради тоа зборувам така) Најубава ми е затоа што е наука за природата (грч. phýsis - природа; theōria physikē научно истражување на природата, на суштината на нештата)! Преку неа ја осознаваме објективната стварност во која ние постоиме. А тоа е најважното нешто - инаку нема да знаеме "каде" живееме! |
|||
![]() |
|||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
||
Се согласувам со тоа дека професорот треба да биде добар за да те заинтересира и тебе. Случајот со мене беше таков што открив дека ми лежи физиката дури во средно. Професорот толку добро објаснуваше ,што се ми остана во глава. Сега ја сакам физиката и неможам без неа. Од време на време си ги читам старите книги по физика
![]() |
|||
![]() |
|||
jasmina trpeska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
||
bi ti rekol jasminke nemoj da se falis mnogu zaso nemas vrska od fizika zatoa ne se fali kako se da znaes
|
|||
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |