![]() |
|
Конкуренција |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 12> |
Автор | ||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nasmevka i vedar duh? pa ti pocnuvash da stanuvash MILIONER |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
toa e vistinskata ubavina........ |
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
Ama vremevo tuka ja apsorbira celata moja vedrina i sega moite kvaliteti se tolku mali taka da i najmala konk*rencija bi me plasela. Toa bese na vremeto koga bev nasmeana i vedra sega sum cinik i sega sekoja konk*rencija ke izbega od mene samo da me vidi.Samo tesko mene ako i deckoto mu fati da bega. |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
ne se sekiraj...HEADs UP.....
![]() |
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
ne mi deluvash cinicno
covek nemoze dolgo da se luti na samiot sebesi |
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
E od vakov moabet nemozes da uvidis.Otvori nekoja nova tema okolu ljubov i zivot i togas ke se pokazam vo vistinsko svetlo. Ne sakam odma da sftam na cinizam za da ne ve isplasam pa da me blokirate. |
||
![]() |
||
|
LAZESH |
||
![]() |
||
|
A inaku ne sum ljute na sebe si.Tuku rekle ne baraj zivotniot pat da ti bide posipan so rozi zosto otkoga rozite ke ovenat ke ostanat samo trnje.Tak da moite ocekuvanja od zivotot ne se pregolemi ama ne si ni prmnogu pesimisticki. |
||
![]() |
||
|
kavo blokiranje.......sekoj si ima svoj "nesta" i ja....bogami kolku sum razocaran od nasite "devojki" ne ni trebalo da go otvaram forumot...but the show must go on....
![]() |
||
![]() |
||
|
kolku sto znam mnogu e loso da lazes taka barem mama mi kaza. Zar ne veruvas na mojov zbor? |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
Luge konk*rencijata ja gledaat zenite i normalno ako i se dopagas i se povlecis ke ispadnes slab a muabetot ke go razberat i maski i zenski ,posle toa razmisluvajte sto moze da se sluci samo so edna otstapka . Treba da se potrudite da napravite se koga vie imate nekoja cel .Ako konk*rencijata ve zabelezi voopsto da ne pomisluva da konk*rira
![]() ![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
grimer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
|
engie mnogu nekako se imas frleno na depresia treba malku da se razvedris. Pa ako nema konk*renci ne mozime da bidime podobri. Pa na kraj kon*urenciata e mnogu uba rabota
|
||
se e relativno
|
||
![]() |
||
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
|
Kon*urencija,nekogo go pali nekogo go plashi,zavisi koga se pojavuva i vo kakov oblik!Mi se ima sluceno i da pobegnam ,no i da se boram!Sepak KRAJOT ne zavisi tolku od borbata ili beganjeto tuku kako ke izigraat dvete strani.MAT ili PAT!!!
|
||
![]() |
||
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
|
Ako si siguren kolku sakas togas vredi da se boris.....samo zavisi do kade e napravena greskata...ima greski koi sto ne mozat da se prostat ili...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |