![]() |
|
Гордост |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
aurelianus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
KOJ E TOJ?IME...!!!SE BARA ...IME???!!! |
|
8"
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
gorda sum DA
![]() ![]() Изменето од ZeZnAtA - 09.Јануари.2008 во 01:05 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Ne sum gorda na svojata skromnost, naprotiv duri nekogas i ja preziram koga ke ja zloupotrebi nekoj.. |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Јас сум НАЈСКРОМНИОТ човек на светот.
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Искрено не знам... не знаев ни што да напишам во постов
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Se dodeka ne se chuvstvuvash gorda od svojata skromnost, toa e TOA.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Gordost..hmmm ja cuvstvuvam svojata malenkost pred ocite na sudbinata i svetot. Si se prifakam sebesi kompletno kakva sto sum, sto ne implicira deka sum gordeliva, zosto gi prifakam i drugite onakvi kakvi sto se. Edinstveno so razlicnite od mene ne se druzam mnogu, zosto znam deka nikogas nema da se najdeme na ista branova dolzina.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
ОК, еве ја истата и на вероисповед-но се знае, Гордоста од ПОИНАКОВ аспект, па повелете.
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
може, па ако на модераторите не им се допаѓа може да бришат
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Значи, отварам тема? |
|
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
ајде, договорено ...смирение
![]() |
|
![]() |
|
Ако дадам одговор-ќе ме исмејат Богомрсците, или да не бидам груба, оние кои не го сакаат Бог во секоја тема.
Ај ќе отворам една ваква тема и на Вероисповед, може ли? Па таму ќе ти го кажам одговорот (А тој е-СМИРЕНИЕ
![]() Изменето од maria_magdalena - 09.Јануари.2008 во 00:39 |
|
|
|
![]() |
|
и решението да се надмине таа состојба е...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |