![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 195196197198199 2229> |
Автор | ||||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
||||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||||
![]() |
||||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||||
ostaj ti zlatoto moe..hehhehheheh..nedorazbiranje
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
|||||
Pa nisto posebno osven toa sto nemam obvrski na rabota pa mozam malku da popraam muabet so Vas i da ti kazam pravo mi godi muabetot. ![]() |
||||||
![]() |
||||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|||||
||||||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||||||
![]() |
||||||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
|||||
Taka i mislev. Sea mi olesna ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|||||
Znakce,sto ke se pofalis...
![]() ![]() |
||||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Marijana tocno! ja odgovaram i na maski i na zenski Samo neznam sto saka kasper od mene? Kasper IZJASNI SE!!!
![]() |
||||||
![]() |
||||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||||
Ima edna pesna od Dzordze Balasevic-Baby Blue.
![]() Zdravo Babyblue |
||||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||||
![]() |
||||||
maja 30 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
|||||
DEVOJČE ĆUTI SI VEĆE NE ZBORI OKOLU BOLESTA NELI GLEDAŠ DEKA UŠTE MALKU AKO POZBORUVAME ZA BOLESTA KE NE OTPIŠAT OVIE NAŠIVE OD SAJTOT SMEJ SE
||||||
![]() |
||||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||||
ehhehhehh taka sum procitala nekade...hehhehe
demek koga kupuvahs parfemi, kremi, shamponi,pampersi...i takvi stvari pishuva "unisex"
znaci odgovara i na masko i na zensko
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Kasper se ponudi za nesto ili pogreshno sum svatil?
|
||||||
![]() |
||||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||||
AKO NEMA ZA TEBE, JA KJE TI GO DADAM MOJOT DEL.......
![]() ![]() ![]() NEKA SE VIDE I CUE STO TI E DRUGARSTVO.....
![]() |
||||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 195196197198199 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |