![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 194195196197198 519> |
Автор | |||
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
....stari pesni pees, sega ke osvojuvame....!!!!
|
|||
sex, trucks & drinks!!!
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
Кога ја љубев Дениција, Како да калемев светлина на мракот, Како да топев снегови фатени во движење, Како да станував единствен сведок, За бакнежот меѓу металот и громот.
Кога ја љубев Дениција, Како да му пронајдував брзина и на каменот, Како да ја одделував душата од телото, Како да го палев барутот На тилот од смилот и трендафилот.
Кога ја љубев Дениција, Како да внесував летен воздух во воздухот зимен, Како да добивав телефонска врска со сонот Од сите успани работници.
Оти ја љубев Дениција, Како што ги отварав пролетните аптеки, Свестени во гласот од славејот, Како што славејот ги спријателуваше небото и земјата, Како што таа ми ја одземаше тежината, Додека трчав кон неа, Како што не можев да видам ништо освен неа, Како што таа живееше додека јас умирав, Како што и јас не знаев и како би умрел, Ако таа не се родеше.
Кога ја љубев Дениција, Како да учествував во создавањето На првата Македонска Држава. |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
ke pocneme od mala Prespa
![]() |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
sex, trucks & drinks!!!
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
.....Djaki.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
||
.....osvoeno e toa veke....daj drugo mesto..
![]() ![]() ![]() |
|||
sex, trucks & drinks!!!
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
..KJE PRAJME ASIMILACIJA????.....
![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
||
Gora
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
pa Golobrdo
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
gora - moze i treba......ali toa ke e adut na EU, za zal |
|||
sex, trucks & drinks!!!
|
|||
![]() |
|||
||
Tvojata molbena zakana, tvojata lukavost nezna Ti znaes - na ova mestio nema nikakva traga, Ova telo lici na zedna suvodolica |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
za ovi tri kraishta mozham da posreduvam, a za drugoto ke odi malku poteshko
![]() |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
|||
sex, trucks & drinks!!!
|
|||
![]() |
|||
||
dodushe i ne treba posrednik, samite toponimi kazhuvaat za kakvi regioni se raboti: Gora, golobrdo, Mal Prespa (selo Pustec)
![]() |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 194195196197198 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |