IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 192193194195196 240>
Автор
Порака Обратен редослед
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2007 во 21:29
- Што е разлика меѓу падобран и кондом?
- Па, ако падобран се дупне, еден живот помалку. Ако кондом се дупне, еден живот повеќе
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2007 во 21:25
Го прашуваат еден милионер како се збогатил:
- Прво најдов една рѓосана игла. Ја исчистив и ја трампав за две рѓосани. Ги исчистив нив, па ги трампав за четири рѓосани.... и така неколку години додека не умре баба ми и ми остави неколку милиони.

Како мука црна крава:
- Мууууу ман!

Три мравки снимале филм на водопад.
Првата скокнала и се удавила.
Втората скокнала и се удавила
Третата скокнала и не се удавила.
- Зошто?
- Затоа што имала главна улога.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2007 во 21:23
- Тато, да не спиеш?
- Не! Кажи што сакаш.
- Дај ми 200 денари за во град,
- Остај ме бе, нели гледаш дека СПИЈАМ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2007 во 21:22
Се среќаваат после долго време двајца школски другари.
- Знаеш имам три деца.
- Браво, како се викаат?
- Најстарата е Роза.
- Зошто баш Роза?
- Кога беше стара неколку дена во количката и падна роза, па така ја крстив.
Средната се вика Љубица, кога ја шетав во паркот во количката и падна љубичица, и така ја крстив.
А најмалиот, син за среќа, го крстив ... греда.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2007 во 21:20
Се караат две момченца, па едното почнува со закани:
-Ќе видиш ти! Јас имам голем и силен брат!
-Па што? Него за половина час ќе го среди мојата убава и згодна сестра!
Кон врв
Гјадец Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2007
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гјадец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2007 во 18:45
Дотрчува синот кај мајка си и и вика мамо мамо тато и го ставасе она на чистачкат, мајка му му вика: ке го кажеш тоа пред гостите сине. Доаѓаат гостите и малиов вика: Тато и го ставасе она, мамо мамо како се викаше тоа што ти го ставаше поштарот.ClownLOL
Кон врв
archer_MKD Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2007
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај archer_MKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 05:02
некој наркоман излегол од дома на тераса и пали џоинт и повлекува и оооооооп жолта топка му прелетала пред очи. се помислил шо беше ова и пак повлекува и пак жолта топка прелетува. си вели многу добар шит ова и пак повлекува и пак жолта топка прелетува и се слуша од внатре мајка му : " Влегвај внатре наркоманиште едно, три дена на тераса седиш!".
Кон врв
archer_MKD Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2007
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај archer_MKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 04:59

некој отишол взатвор, и го прашува еден затвореник:

p:" на колку време си осуден,бе?", 
o:"на десет години"
p:"долг период е тоа. ние за да тепаме време, си играме фамилија. ти шо сакаш да бидиш во фамилијата?"
o:Ermm да сум дете.. ќе ме праќаат ваму таму, да сум мајка... ке ме е**т, а татко... не е лошо... " татко ке бидам" му вели
p:"прва сцена... таткото му го п*ши на мајката"
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2007 во 23:18
Originally posted by Emus Emus напиша:

Се враќа мажот од Германија после пет години. Влегува дома и вели.- Жено брзо влегувај во спална!- А бе чекај...- Брзо мори!!Влегуваат во спална.- Влегувај во кревет!! Покриј се преку глава!- Ама зошто...- А, кажи како ми свети сатов во темница!

Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2007 во 20:35
Originally posted by Emus Emus напиша:

Влегува наркоман во црква и му вика на попот: - Кај си бе нинџа, добро ти е станчево, само постериве ти се нешто стари!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2007 во 20:10
Влегува наркоман во црква и му вика на попот:
- Кај си бе нинџа, добро ти е станчево, само постериве ти се нешто стари!
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2007 во 19:59
- Зошто во Кина нема комарци?
- Секој Кинез убил по еден.

* * *

Маж и жена одат во болница каде жената треба да се пораѓа. Докторот ги пречекува и им вели дека имаат нов систем кој овозможува таткото да ги дели со мајката нејзините породилни болки. Се согласуваат двајцата и почнува пораѓањето. Докторот го врти потенциометарот на 10% за мажот да може да чувствува 10% од болките на жената. Мажот ништо не чувствува, па докторот покачува на 50%. Мажот повторно ништо не чувствува, па докторот покачува на 100%.
Завршува пораѓањето, излегува машко дете, а мажот и жената се пресреќни што ни двајцата не почувствувале болка. Така задоволни си тргнуваат дома... и го наоѓаат поштарот мртов на скалите пред нивната врата.
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2007 во 19:58
- Докторе успешна ли беше операцијата - прашува пациентот
- Пријателе, јас сум Свети Петар.

* * *

Студент на ветерина полагал испит. На крај професорот му вика:
- Слушај колега, ова до сега не ти беше баш најдобро, ама ако дојдеш утре со одговор дали кравата може да има абортус, ти пишувам шестка.
Излегол студентот и по пат додека го мислел одговорот, сретнува пријател и го прашува.
- Абе може крава да има абортус?
- Ти пријателе ептен си заглавил овој пат.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2007 во 19:57
Знаете ли која е причината за познатиот Игмански марш во 1942?
(помладата генерација веќе не ја изучува во училиште).
Сојузниците во тоа време ги помагаа партизаните фрлајќи им пакети помош од авион.
Полно пакети биле со некоја чудна стока. Имало шишиња на кои пишувало Баллантинес.
Партизаните решиле пакетите да ги однесат кај другарот Тито, кој можеби знаел што е тоа.
Кога видел Тито, кажал:
- Прва партизанска веднаш пратете ја на планината Игман по мраз!!!

* * *

- Зошто трчаш по мене - му вели русокосата на некој дечко.
- Епа сега, откако се сврте и јас се прашувам.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 192193194195196 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.