![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 2229> |
Автор | |
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Диме ќе те послушам
|
|
![]() |
|
figi_martina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Se prasuvam deli ima nekoj koj sto bi razgovaral ili saka da razgovara vo momentoo
![]() |
|
...sekoj ima pravo na sopstven izbor....
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
добро си се прашувала Мартина. Има еден куп што сакаат да разговараат, а и ќе им олесниш ако имаш конкртетна тема
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Kardiolog podobro za tebe ginekolog definitivno...ke te bide ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
site za nesto razgovaraat Martina
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
МАРТИНА??? ДОБРЕДОЈДЕНА СИ
![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kardio,eve imas pacienti vekje
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
doktore i jas ne veruvam vo nadri lekari bravo za tebe
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
тогаш немувам професија,
ќе ми треба да дополагам уште неколку испити аи ми треба малку практични вежби |
|
![]() |
|
Kardiolog, te zezaat, vcera i mene me napravija ginekolog, a denes arheolog...utre ne znam sto ke bide na red
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Martina DOBREDOJ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Acika, ti si mi masazerce,nikakov PILOT..DALEKU SE OBLACITE |
|
|
|
![]() |
|
Ацика
јас дефинитивно менувам професија, само да размислам што супер ми беше како премиер |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |