![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 1364> |
Автор | ||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Значи, и ти со квалитетна порција се пофали денес ![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
ninja i jas sum "gotov"...ajde sega po edno sikter kafe...Biba kje pies i ti
![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Може ли јас сокче да си исцедам? Некако поубаво ми е така
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
![]() Zavrseno za prevencijata.....sega da stavam gezveto ???? ![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
I JAS MILA PO PATOT NA OBLACITE SUM SEGA...A ZA TESENJE..I POMINA...VODEVME LJUBOV...EVE DA SE POFALAM..OD TOA IMA LI PODOBAR SEDATIV MILA ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
![]() Eve jas trknav do pazar...ajde dodeka e svezo Biba ![]() |
||
![]() |
||
|
И јас чувствувам тахикардија... само, не ќе ми е од кафе, не сум пиена кафе цел ден....Од што ли ми е?
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Prevencija ne e na odmet
![]() |
||
![]() |
||
|
Ај ќе ја тешиме заедно... мислам дека со боза и нешто блачко- нерзовата ко со вода однесена се губи ![]() |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Dogovoreno.... Se uplasi da ne dobies preskoknuvanje na srceto ?????? |
||
|
||
![]() |
||
|
а јас?
со празни раце дојдов денес ![]() ![]() ![]() ај ќе ми простите, брзав накај облаците ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
eve kaj Bojana sum...utre polaga pa nervozna nesto bese i naminav da ja utesam malku malata ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Pa jas neznaev deka vaka bilo poslatko...
Od sega prevrieno da go pravish ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |