![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19011902190319041905 2229> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kE IMA LIKAFE UTRE ILI NE
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
marko , ne bi rekol deka se reklamiraat sandali na slikata
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ова болеше............... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
eh, la fille...mnogu ljubov za davanje...treba da go svatis, ne go srami
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
sega vidov deka ne bile sandali... uffffffffff
pravilna reklama na cizmi... inaku ke bidat odnopaku... heheee |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
JAS LESNO SE OTKAZAV OD TEBE?
pa dragi moj ti se lesno otkaza od mene, se pojavi Nate i ti vednas op kaj nea a mene me zaboravi. me nema edno utro i veke si me zamenil so druga. |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
DR-E KAJ SI ?DAJ DEMANTIRAJ GI OVIE KOMENTARI!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
aham vidov ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ovie koj saka neka gi zeme...
zasluzuvaat cestitka ... pravilno reklamiranje na sandali... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Nate aj stom si ti togas nekako ke prifatam. ne za drugo tuku oti te znam.
ЛА ФИЛЛЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ДЕКА ТОЛКУ ЛЕСНО СЕ ОТКАЖА ОД МЕНЕ!!!!!! ШТО ЌЕ ПОМИСЛИ НАТЕ СЕГА???? ДЕКА НЕ ВРЕДАМ!??!????! |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
od koga pocna da se plasis od indiskrecii? koga te napagav toa ne te spreci i ponatamu da mi pustas sansoni i ljubovni poraki, a sega svekor mi rekol nesto i ti vednas se povelece ![]() [/QUOTE] ИИИИИИИИИИИИИИИ шансони??? Љубавни пораки??? аааааааааааааааааааа дис ис ту мач... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
STO E OVA NEPOTIZAM??????
I JAS SAKAM SANDALI
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ma vide deka jas se pojaviv i go fati strav:)
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19011902190319041905 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |