![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 1402> |
Автор | |
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
denes go vidov bivsiot prvpat od ko raskinavme(pred 2 nedeli) i neubo mi e, a da ti kazam pravo neznam bas so osekam.
mnogu glupo raskinavme, potocno toj mi raskina,a imase lice da mi recit uste "te sakam ama gotovo e".a denes izgledase kako da mu e seedno.
mozebi se bilo samo edna golema laga...
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
cool.stigam za pet minuti
|
|
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Сакам да кажам дека Валерија има право
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
И јас тебе мори Наталијо ни една ![]() |
|
![]() |
|
fala dusicke.pretpostavuvam i samata deka znajs deka kolku i da ti velat "ne se nervuraj, ne vredi" pak ne mozis sosema da go odtrgnes od umot ama sepak...
FALA
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Како ма не знаеш???
![]() Ја сакам да кажам дека ја сакам оваа бејби ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Сакам да кажам бејби врати се една страна наназад чу???
И ти ме стопи мила моја бејби ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
ajde mila ispovedaj se,moze ke znam da ti gi resam problemite...ne e nisto strasno da kazes sto mislis i cuvstvuvas,postrasno e da go cuvas vo sebe toa i da ti tezi.......
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
uzivaj...a sega ako sakas dojdi vo barot...ima pienje i posle ke ima maski striptiz...ke bide interesno
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sakam da kazam deka NATE E SRCE OD COVEK
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Retko gresam bebence
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
a sto e so tvoite cuvstva? go sakas uste,neli? mozam da ti kazam deka deckoto e nedozrean i ne te zasluzuva,ama toa ne tesi ako go sakas...vo sekoj slucaj sigurna sum deka vredis ko licnost i on e toj sto gubi..i ke se najde nekoj bolji sto ke ti ja vozvrati ljubovta i ke te pocituva...togas ke bides vistinski srekna...se pominuva...
|
|
![]() |
|
Незнам што сакам да кажам
![]() |
|
![]() |
|
Сакам да ти кажам дека ме стопи сега Вал мила
![]() Гушкам за тоа |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |