![]() |
|
Ваше мислење за Адолф Хитлер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Постои таков документ,немам линк моментално,но таа држава требаше да биде на чело со Ванчо Михајлов и најверојатно со тотален бугарски дух.Од непознати причини Ванчо Михајлов одбил да ја води таа држава. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
abe daj dokaz za toa shto go navede,deka sakale nacistite da ja napravat makedonija vo 1944 nezavisna
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Њама тито све запали,тоа ти е од образованието од Дисковери ченел
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
najdi mi ti mene dokument kade shto sakal hitler da ja proglazi makedonija za nezavisna drzava,ili pak bilo shto kade shto togashnata nacisticka germanija imala takvi nameri
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Ма немој
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
stalin mu go zapali berlin vo 45 careviku
|
|
|
![]() |
|
Во 44та сакал да направи независна македонија како што беше со НДХ али пред да се случи тоа Сталин му го запали Берлин
![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Makedonci ne tepal,jas ne sum zasegnat.Dedovcite so tatari se tepaja ovde,ne so Germanci.Germanskata vojska se odnesuvala dobro sprema naselenieto tuka,i toa e fakt koi go imam slusano od luge koi ziveele vo toa vreme a i ushte se zivi nekoi.Makedonec,logor retko da videl.Nasha maka bea tie sega shto se falat deka ne "Osvobodile". |
|
|
|
![]() |
|
35 милиони словени утепал,евреите се нешто ситно во споредба во тоа.
|
|
![]() |
|
A izvini so loso si videl ti od Hitler pa da go napagas vaka,slucajno Makedonci da ne ubival ili pikal po logori? More dete svesti se i karaj se so tie komunistite doma. Изменето од ZoraNaSlobodata - 25.Октомври.2008 во 21:02 |
|
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
M0же Макед0нците се американци,германци,италијанци и др. н0 п0 државјанств0 - етникум се знае - МАКЕД0НЦИ
![]() |
|
![]() |
|
Gledaj ti emisii od drug Tito i slicni komunisticki propagandi,zatoa na ova teredze sme stignati.Po postojte tvoj zaklucvam deka ne si mnogu zrel. Jas dobar del od zivotot posvetiv vo proucuvanje na Hitler i celiot tret rajh,zato ti ne si nekoj faktor da sudis za moeto obrazovanie i da me teras da citam. Vo mojot prv post jas kazav samo fakti,toest negovite dobri i loshi strani,ako nemas nekoj pameten argument za da gi osporis te molam podobro kuti i ne trosi tuka mesto vo forumot. |
|
|
|
![]() |
|
Шефе на дискавери викаат дека Македонците се Бугари и дека Македонија е во Северна Грција,лош извор на информации е тоа.
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
of dushicka si.....te gledam mnogu nervozen si,ne ti repliciram poveke..ama vo sekoj slucaj ti preporacuvam da procitash poveke,ako te mrzi da citash,pogledni malu po nekogash emisii za hitler i nacizmot na national geographic ili discovery....pozdrav zora na slobodata
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |