![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 680> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
се прашувам...дали уште ќе сака да ме вика на гушкање кога ќе и’ станам комшика?
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
се прашувам што се случи на форумов овие денови???
![]() ![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
... зошто мора да уриваме за да се почувствуваме живи?
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
се прашувам заради син ми...сака на пливање човекот ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
ma jas imam konkretno prasanje..Kje se tusiram...da ne ima nekoj za drustvo
![]() Изменето од alan ford - 27.Септември.2008 во 18:18 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Вака започнува:проклет да биде, среќа да не види....
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Што е ова што ми се случува... ? Го знам одговорот но сепак се прашувам... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
....Се прашувам....дали ние го контролираме нашиот став....
........или.....тој.....не контролира ....нас..... ???
|
|
![]() |
|
се прашувам...како почнуваше таа песна...кој прв започна,љубов да води,две срца да страдат???
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Се прашувам...зашто човек мора да рече извини? Не ли може да не правиш ниш за да не мора да рече извини???
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
се прашувам јас коа идев немаше фрки има топ греење на олимписки....и јас имав двајца другари таму како спасувачи па идев зимно време
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
се прашувам...кој прв започна?
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Се прашувам... која и е сега целта?...
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
zs ne mi priznava u oci koga nema da mu se naljutam ? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |