![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 187188189190191 519> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tetoooooooooooooooooooooo..mi sto ne kaza deka ke dojdesh..djanam crveniot kilim ne mi i istresen od molci UPM
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
jas samo vaka u prolazu..nemem vreme mnogu...ama na skoro ke ve druzam...aka se uste me primate...ne mi se lutete "coveci"
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
pozdrav...
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() Ti ministerke beshe na odmor? ili ne si se odomorila seuste?
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Mari ne mozev da si vlezam vo stariot nik
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ministerke sto me bunish tuka?:))) novi bukvi na poznat nick a?:)))
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() mala shala
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
danke, danke...nemoj da me falish tolku oti od oblaci nema da se simnam posle..koj me gleda...:))))
se odmoriv...za sto meraci..zasluzen odmor:))
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
marijana be zlato, ubavino...
kako pomina be srcka na odmor/
P.S. veruvam deka Denicija nema da mi se naluti sto ti se obrakam so vakvi epiteti. srbi kazu sta je lepo i Bogu je drago
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ej ama i ovaa domakinkata pretera veke..nikade ja nema..zbor ne izustila:)))
eh mori Teto..gukni nesto...
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
300 dajem da je vidim..
![]() kaj si djaki..kolku plakas?..moram da si go obnovam budzetot:)))
![]() ![]() e ovie zabite gi obozavam:)))
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
LILIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LILIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LILIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LILIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LILIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LILIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
MARIJANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CEKAJ USTE KAMLU
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AKO NE TI E DOVOLNO KAZI
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 187188189190191 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |