![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18841885188618871888 2229> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ирена честито сениорче..
Машала и јас сум била 500 хепи сум.. За вал.. Тонам во море од солзи солзи на љубовта Тонам во небо од звезди те сакам пишува.. ![]() ![]() Ке го викате или да ве удавам во солзи?? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
cao marco!!!!!
dobar vikend..ako ti treba solena voda..vrati se na sajt
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
svekre cao:) pozdrav do svekrvata i deverot:) a maz mi sama ke si go pozdravam
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
IRENCE, ZOSTO ZA MENE CESTITKI????
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
MARKO,UBAV VIKEND... SE CITKAME.. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Plus i brineta..slabost mu se crni devojki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Fala na site. cestitki za Lili
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
PRIJATEN VIKEND NA SITE... IRENCE STETA ... MORAM DA ODAM... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate,po doktorot places,
Sega ke se pojavi...ne te ostava lesno..mu se privrza za srce,go znam jas nego
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nate...ne placi..ke napravis more od solzi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
marco..vrati se malku nazad..ke vidis zabelezavme..ama ti go barase"staklenoto" sandalce...
irena ti po kolku m3 places na den?...oti nekako na placki ne udira!! |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Irence cestitki za unapreduvanjeto
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
NATALIJA NAPRAVI 500-KA CESTITAM NATALIJA... LUDJE AJDE SAMPANJ.... TRUCKEJ OTVARAJ... GI NOSAM CASITE... SAMO DAMI PAZETE NA SANDALKITE... TAZE SE GLANCANI... HEHEE |
|
![]() |
|
![]() |
|
Trucker...ajde zemaj edna glancana cashka
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18841885188618871888 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |