![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 2229> |
Автор | |
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uf sto ubavo ona so harfata osobeno
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Вал
да не ти лежи уште труцкер на гради да не е од него тежината??? кога сме кај него тој чпвек жив го нема |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Букра
фала на прашање, супер сум овие денови ептен нешто со работа се зафатив, уствари тезгарам и така |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
na Kardiolog ke mu dademe uloga na ekim... heheee
nemalo togas kardiolozi... koj proizleguva od kardio - kardan lozi - lozenje na kardanot... toa e od jazikot KOINE.. toa znaci KOJ NE GO ZNAE... i toa ni go ukradoja onie grcistata... heheee |
|
![]() |
|
Букра ти како си???
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne mi tezi trucker na gradi
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
се прифаќам ако ми се погоди Софија
не ми кажавте кој ја игра Софијааааа/???? |
|
![]() |
|
мислев да не заспал таму
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kardio,jas sum SOFIJAAAAAA
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ej doktore:) a be srceto me boli, daj kazi lek
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ла филле
за тебе го знам лекот |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Trucker e na pat gi nosi statistite...
se spremame za napad ... da stvorime nov poredok... da gi spoime site mazi i zeni ... vo edno... heheee bukra ... pravi golemo proizvodstvo na mevlemot... dobar e ... acika go isproba... SE SNIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
|
![]() |
|
Вал
АААААААА може, само ако е роматичен филнот |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
ke si zememe se nazad Marko od toa grcistata
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |