IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Последен гледан филм
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последен гледан филм

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 182183184185186 475>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 18:46

...Nishto special!...
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 09:41

...Angliskata pistatelka na krimi romani ,doagja vo Juzniot del na Francija,vo kukjata na nejziniot izdavach,kade kje dobie inspiracija za poinakva tematika na nejzinite romani...!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 03:08
Wanted 

Режисер: Timur Bekmambetov
Во улогите: James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie
Година: 2008
Времетраење: 105мин

Млад човек дознава дека неговиот одамна изгубен татко е убиец. Кога неговиот татко е убиен, организацијата која се нарекува “Братство” го регрутира синот во нејзините членови и го тренираат да ги следи чекорите на неговиот татко со цел да го одмазди неговото убиство. Но целиот пресврт настанува кога тој дознава дека татко му е жив…

I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2011 во 16:45
Конечно го догледав акциониот филм Хана која ќе се одмазди за смртта на своите родители .

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2011 во 12:58
Баш сабајлево го гледав филмот чисто да си го исполнам времето бидејки сум слободн денес среќа

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2011 во 08:57

...Odavna ne sum gledala interesen francuski film!Mi se dopadna filmot - Suzana dokazha deka ne e samo trofejna zhena tuku mnogu povekje...среќа
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2011 во 21:26

....Taa mozhe se!Dobra majka,ushte podobra delovna zhena,sekogash balansirashe megju profesionalnite angazhmani i familijata!Mi se dopadna filmchevo!..среќа
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2011 во 09:26

....Se rodi kako starec,umre kako bebence..!

Trogatelno!

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2011 во 09:25

....Interesna komedija...!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2011 во 21:47
очекував помалку оид филмов и сепак беше добар, мала доза на холивудски клишеа, но добар

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2011 во 17:56

...Sepak ja preskoknaa metlata i se venchaa!
Prekrasno filmche...голема насмевка

Изменето од Valerija - 17.Декември.2011 во 17:56
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2011 во 09:43
The Women Soundtrack
...Prikazna za zhenite,nivnite problemi,obvrski,kaprici...zhenski film,za chudo nema nieden mashki lik vo filmotголема насмевка!....
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 22:17

Некои случувања ме наведоа да го симнам и изгледам по некој си пети шести пат...

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 16:02

.....Taa go spasi brakot na nejzinite roditeli!
Togash zapocna da funkcionira i nejziniot brak:)..
.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 182183184185186 475>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.