![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 182183184185186 475> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ...Nishto special!... |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ...Angliskata pistatelka na krimi romani ,doagja vo Juzniot del na Francija,vo kukjata na nejziniot izdavach,kade kje dobie inspiracija za poinakva tematika na nejzinite romani...! |
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Млад човек дознава дека неговиот одамна изгубен татко е убиец. Кога неговиот татко е убиен, организацијата која се нарекува “Братство” го регрутира синот во нејзините членови и го тренираат да ги следи чекорите на неговиот татко со цел да го одмазди неговото убиство. Но целиот пресврт настанува кога тој дознава дека татко му е жив… ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Конечно го догледав акциониот филм Хана која ќе се одмазди за смртта на своите родители .
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Баш сабајлево го гледав филмот чисто да си го исполнам времето бидејки сум слободн денес
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ...Odavna ne sum gledala interesen francuski film!Mi se dopadna filmot - Suzana dokazha deka ne e samo trofejna zhena tuku mnogu povekje... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Taa mozhe se!Dobra majka,ushte podobra delovna zhena,sekogash balansirashe megju profesionalnite angazhmani i familijata!Mi se dopadna filmchevo!.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Se rodi kako starec,umre kako bebence..! Trogatelno! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Interesna komedija...! |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
очекував помалку оид филмов и сепак беше добар, мала доза на холивудски клишеа, но добар
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() ...Sepak ja preskoknaa metlata i se venchaa! Prekrasno filmche... ![]() Изменето од Valerija - 17.Декември.2011 во 17:56 |
|
|
|
![]() |
|
![]() ...Prikazna za zhenite,nivnite problemi,obvrski,kaprici...zhenski film,za chudo nema nieden mashki lik vo filmot ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Некои случувања ме наведоа да го симнам и изгледам по некој си пети шести пат... |
|
![]() |
|
![]() .....Taa go spasi brakot na nejzinite roditeli! Togash zapocna da funkcionira i nejziniot brak:)... |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 182183184185186 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |