![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18281829183018311832 2229> |
Автор | |
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нате
ај кажи дека си тука!!!!!!! |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ako se vratish nazad nekolku strani ke vidish deka ne mu se ni obrativ, pa kamo li gushnav.. No taka ti cini.. Ajde ne se zamaram veke.. Imajte fantasticen den se citame.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Лилија
се видовме пиевме кафе, Нате во поголемиот дел од средбата ме игнорираше и зборуваше за срцките од сајт (нормално за другите машки) |
|
![]() |
|
Нате
а твоите гушки за батс?? ААААА |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
La Fille, ostaj nekoja spakuvana torba, pa neli odime za Brisel?!
|
|
![]() |
|
а може јас да се снајдам со празен стан?????
со пчоглед на скопје!? |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Ti kako si, imavte li kafe-sredba, vo petokot????..so Nate i La File?
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Искористи шанса да ме снема, па се фрли во раце на девојчето, па полни када а???? Случајно видов па се вратив, е докторе вака не ја бива работата.. ![]() ![]() ![]() ![]() јас цел ден кукам дека сум болна и имам температура ти не мрдна со мал прст.. како да ти верувам сега?? како да не плачам што ми искрши срце? Ми го Раздроби на парчиња и фрли?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
doktore, doma kaj mene se site. moze vo nekoj hotel da otideme i tamu da ja napolnime kadata
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
филле
оди дома полни кадата со топла вода и чекај ме да видиш што е масажа |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Lilija, spakuvavme se, sega ostanuva utre da dojde kamion i da ne preseli:)
i sekako posle doaga onoj dosadniot del, raspakuvanje Doktore jas sum mrtva umorna. sega mi teba masaza |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
лили
како си, што правиш, што има ново? |
|
![]() |
|
како по обичај каснам
како си ти ла филле |
|
![]() |
|
La Fille, se spakuva????
Pozdrav, Doktore!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18281829183018311832 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |