![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18251826182718281829 1869> |
Автор | ||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hehhe..kakvi vrminja dojdoa...samo edna topka od rekviziti na zaveduvanje
![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...ma i sea se deshava toa, ako sakash da mavnesh nekoja, samo zemi ubavo dete so tebe u park izlezi u Sabota i topkata shutni mu ja nakaj kandidatkata...nema utka...hihiihihihihihiii |
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
... не знам за кои тетки станува збор, така да не можам да ти помогнам
![]() ![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
не знам за кои дади мислиш ![]() ![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
zdravo, jas ne shiram race:)) zaglavena mi e taa ikona:))
kaj se dadite?? Изменето од marijana - 01.Февруари.2008 во 11:43 |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
хелоу Маријана
![]() |
||
![]() |
||
|
јас спремам испити, па за тоа станува збор
![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
auuu..ovde za ucenje se pravelo muabet..aj upatete me..koj sto uci..ako si kazavte veke?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
DOBAR DEN
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
i sto ke bides posle studii..koe zvanje?
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
|
грани
![]() ![]() ![]() инаку учењето иде супер! ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18251826182718281829 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |