![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18181819182018211822 2229> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() Se zaljubeni...okolu mene,..
|
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
ИИИИИИИИИИИИИ кој тоа?? ![]() Кој те оговара глава да му скршам ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
НЕЖНО МЕЦО ПОНЕЖНО ЗДРАВЈЕ ПА ЗА ЏАБЕ НИЕ МЕЧКИТЕ НЕ АДЕМЕ РАЗНО ОВОШЈЕ ШУМСКО И ПОЛСКО ПОНЕКОГАШ И ЗАБРАНЕТО ПА НЕ ОЗБОРУВААТ ДЕКА СМЕ БИЛЕ ЛОШИ ШУМСКИ ЖИВОТНИ ![]() ![]() ![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
nema vrska, koj toa?
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
ДЕВОЈЧЕ ДЕНЕС НЕМА КОЈ ДА ТЕ ПОФАЛЕ, АМА ЗА ОГОВАРАЊЕ ЕЕЕЕЕЕ, АМА ДА ТИ ПРИЗНААМ ДЕКА ОВДЕ ДОСЕГА НЕМАЛО ТАКВО НЕШТО ![]() |
||
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Dobro utro
![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Odam na pauza..
![]() Mi se jadeeeeeee
Irence te gushkam...
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Не бе срце...тоа од што ви се плашат ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ДОБРОУТРО ИРЕНЧЕ
![]() КОЈ ЌЕ ИЗЛЕГУВА НАДВОР ПО ОВА ТЕСТОВО ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
НА ПОПИСОТ НЕМА ДА ФАЛЕ НИШТОООООО ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Диме и волкот сит и овците на број а?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Иренче мила добро утро ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ЗДРАВО И
![]() ПАЛА МАГЛА СВУДА ОКО НАС, ИЗ ДАЉИНЕ СВЕТЛА ГРАДА, ДОПИРЕ ТВОЈ ГЛАС... ТАКА НЕКАКО БЕШЕ ? |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
Магла свуда магла око нас...
Из даљина једвај чујно допире твој глас... Леле бе што ми правите од сабајле ми скокоткате срце... Питу бејби ела да те поздравам ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
I jas ve
![]() Pitu ja poseti mozgalkata? Lili stavila sega zbor od 150 bukvi ![]() Dime imate magla vo Bitola? ![]() ![]() Aj za mnogu godini da ni e svetiot Arhangel Mihail vodacot na angelite ![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18181819182018211822 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |