![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 179180181182183 441> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
барам маж
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
барам пуст остров |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
dobrovolci ima li za da zastanat na LUDIOT kamen ??
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
jas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...eve ja se prijavuem...po tret put ...treta sreka...hhihihihihhiii
...(Crnogorski kum ne dolazi u obzir da znaete unapred)... ![]() |
|
![]() |
|
ајде вел барај ме вади прстенот
![]() |
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Абеееееееееееееееееееееее блу,бисернооооооо набрзо ќе одиме на пуст островв
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ti...?... ![]() ![]() ![]() ...epa vaka... ...pred da te zeam, treba da mi odgovorish nekolku prashanja...ne e strashno ali i ti prashaj me, ja ke ti odgovoram, posho vikaat deka mladive trebalo da se bendisaat pred da se grabnat sve-da ze zemat de... ...1-dali ke probash da me promenish otposle? ...2-dali ke ja sakash i poshtuesh svekrvata i ke ja vikash mamo? ...3-dali sakash da ragash deca i da gi chuvash? ...dali ke me sakash u dobrom i zlu? ...sea za sea tolku...poveli odgovori i postavi ti tvoi prashanja...a ja ke se spremam za prstenot i se sto ide uz toa... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
a ja kje peam vo pozadina....
![]() Zete mili zete.... ![]() ![]() ![]() i... Cheshna se od koren korneshe... blue se od forum deleshe/.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
за све е во ред освен мајка ти што немам поим каква е
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
вел нека седне мајка ти на мсн да ја видам
|
|
|
|
![]() |
|
...hahahaaaaa...abe prashaj neshto za mene...kako taka ke se slozish...mozda sum nekoj bezveznjakovski... ![]() ![]() ...ajde malce ovo ono...leleeee stvarno si unikum ko mene... ![]() |
|
![]() |
|
blue znam deka zbunet nema da bidi tvoj
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 179180181182183 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |