![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 179180181182183 339> |
Автор | ||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сдк...ако завршам вечерва се, добро ќе биде
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Колку е патетично кога некој се прави она што не е и што е пожално не може ни да биде ... Ех што ти е нетот ,,, могучност за остварање "снова"
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк - и сепак и сите сме човеци и сите грешиме , за некаде си , Линче . Затаму каде си посакаш и нека ти се овозможат соновитите
![]() уште еднаш извини
![]() Изменето од емил - 07.Април.2014 во 18:28 |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
СДК .... ме изнасмеавте убаво денска
![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Тоа беше несреќен случај, сега ќе ти пишам
![]() ![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Сдк,ај ваљда ќе испадне како што си планирам.
Се надевам така ќе биде. Трпение-спасение:)
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
sdk -ауууууууууу ако знаев дека си ме банирала да не ти праќам пораки немаше да ти го напишам тоа , ти стварно си за никаде , Линче
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
СДК ... Welcome back ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
|
сдк -
![]() Изменето од емил - 07.Април.2014 во 18:06 |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Ah, platata e odlichna seushte emilche
![]() Ama ovaa novava kje me izede ![]() Ke pomine za nekoj mesec, se tesham. Plus nekoe evro kje padne ![]() |
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
|
сдк сега се сеќавам како се фалеше овде колку ти е добра работата и колку голема плата земаш за стандартите македонски . Ама ете дека не е сè розево во животот . . Со подкрепата на саканиот ќе го поминеш тој тежок период во твојот живот
![]() Изменето од емил - 07.Април.2014 во 13:48 |
||
![]() |
||
|
Немам кредити, немам долгови, денес ми кажаа дека треба да работам плус и една споредна работа во отсуство на лицето задолжено за тоа, плус одмор веројатно нема да имам летово. Подобро - здравје
![]() Убав ми е животот, на хартија
![]() |
||
||
![]() |
||
|
сдк - а па кај мене работиве одат во позитива . Во јануари треба да внесам последниве вноски на кредитиве што сум ги влечел некогаш и......се гледа крајот на маката . Плус тоа доаѓа лето , моренце , светско првенство , убави женски ![]() животот е убав кога знаеш како да си го направиш таков
![]() |
||
![]() |
||
|
Не ми се верува како од ден на ден се повеќе ми се одмилува животов
![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 179180181182183 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |