![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18001801180218031804 2229> |
Автор | |
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Natali kako ti se dopagja predlogot ? |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Пријателе мој ценес има докторот еден епитет кој не можам да го поминам.. мојот принцип е.. барај среќа не растурај нечија срека или брак.. Се разбираме мило??? |
|
![]() |
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
...ABE NE TREBA ..NATE SI JA ZNAEME POVEKETO...AKO NEVERUVATE EVE JA GARANTIRAM ZA NEZE....PREKRASNA LI4NOST....6TOM MOITE DECA JA IZBENDISAA...ZNA4I POMINALA I SITO I RE6ETO...MEME E NAJMERODAVNA ZA TOA
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Ima li nekoj protiv...ili vozdrzan ?
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Проработе сеирџиското во тебе а? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
AMA ZA KAFE ZADOCNI..TIE VEKE PIEJA!
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
PREDLOGOT E USVOEN OD MENE..GLASAM ZA!
|
|
![]() |
|
Dobar ti e predlogot W. samo sto i natali ke treba da go napravi istoto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
...DOKTORE..VAKA DA TI KAZAM....PU6TI EDNO TVOE CV..I SLIKA SE RAZBIRARA...MOZI I DO POLA NE MORA6 CEL DA SE SLIKA6...PA NIE KE GLASAME DALI BI MOZEL SO NA6A NATE DA PIE6 EDNO KAFE
![]() ![]() ![]() ![]() STE ZA?? |
|
![]() |
|
Natali ne se ,,dava,, taka lesno, samo na ubavi zborovi
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Многу грешна проценка Нате
баш ми е жал |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
![]() |
|
Doktore ke ti treba podobra strategija
![]() |
|
![]() |
|
DR-E..POGRESNO SI MISLEL IZGLEDA
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18001801180218031804 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |