![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 178179180181182 475> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ....Ushte eden teror od ajkula,donesena vo mochurishnite vodi kako rezultat na kriumcharnje so divi zhivotni....! Mnogu krv! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
многу добар филм, првпат го изгледав цел
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() .....Tie se vratija 85 milioni godini vo minatoto,vo vremeto na dinosaurusite,vo vremeto koga nemashe zagaduvanje,prenaselenost i nedostig na resursi.Terra Nova beshe nivniot NOV POCHETOK!... Dobar film! |
|
|
|
![]() |
|
....Shto krieshe neosvoeniot planinski vrv?.... Legenda ili realnost?!
|
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Со Хилари Даф, немав високи очекувања, ама испадна ок драма
![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() прекрасна комедија.Една од најдобрите што сум гледал.
|
|
![]() |
|
....Mnogu dobar film!... |
|
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
интересно...кога нема што попаметно да се изгледа,а и кога ви треба малку relax
![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Кога ќе ја видиш Vanessa Hudgens со гитара, помислуваш дека ова е уште една глупост како highschool musical и некои слични глупи романтични комедии... ама филмот беше добар и интересен
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odette ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() Дооообро филмче! |
|
![]() |
|
....Smrtta beshe negova zhena,taa ostana samo negova ljubovnica..! Dobar film! Изменето од Valerija - 15.Јануари.2012 во 13:15 |
|
|
|
![]() |
|
....Prekrasen film...! |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 178179180181182 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |