![]() |
|
Палачинки |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920> |
Автор | ||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
али како што прави la fille палачинки незнае никој да направи
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
znaci Marence pravi ubavi palacinki
![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
Ја секоја недела правам палачинки и тоа многу вкусни.
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
hm...............................aj,aj
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
koj? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
jas znam koj od forumot pravi ubavi palacinki i cekam pokana
![]() ![]() ![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
angied ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 471 |
|
i na mene isto taka
![]() |
||
![]() |
||
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
|
ova tema def. mi go otvori apetitot,mnjam....
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ajde,nisto nema da ti bide ke projades....procisti go malku organizmot od masnotii i mesista!!!A dobro e i za linijata.
|
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
pa problemot e sto ja ne sum tolku po tie raboti... ne jadam mnogu takvi jadenja ![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
|
Палачинките ги јадам со еурокрем и банана внатре надолжно исечена.
![]() Изменето од влечка - 07.Март.2007 во 22:40 |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
i za mene ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Lele....kako nema???? Leka,turlitava,pecurki,sarma so oriz,boranija,grasok,oriz so praz,riba,kupus............. A palacinkite so krem od orevi (orevite se varat vo mleko)i slatka pavlaka preku niv..... |
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
odamna postis ili sea pocna??? ja ni ic ne mozam da postam nema nisto ubavo za jadenje sto e posno
![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |