![]() |
|
ЈАВИ СЕ.......... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 29> |
Автор | |
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
јави се бе.....аман јави се веке еднаш!!!
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
. . .a kaj si ?
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
tuka sum...ama kako da ne sum...
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Na priem !
- Kaj se naogas ? - Za da mozes da sljokas li pederu sefovski ! - Ostaj pistolot i da si odis doma ! - Ma koj te ebe dupeuvlakacu eden, dojdi da mi go zemes, gomnaru smrdliv, imam eden k*rsum so tvoe ime, govedo debelo ! .. . .. . .. . .... ........... . . . . . .... . . ... ..... . . .. . .. . I ne castese oti dobil viza za Amerika . . . |
|
![]() |
|
miki-li ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
ovde e micky, momentalno ne sum tuka, a kade sum neznam,
ostavete poraka po zvucniot signal biiiiiiiiiiiiiiiiip!.................. |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ej da ne se izdavame sega
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
aaa znam jas...si se nasmrkala..ti rekov da prestanes so taa droga vekje
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
![]() izvini snegulka ama ti mi svrte... ![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
hmmmmm pa sto e ova vrtenje po tel ova vreme a a a? |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pretplatnikot ne e dostapen
|
|
![]() |
|
![]() alooo...koj se javuva vo ovaa vreme? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Trucker a da ti se javam za telefonot da mi go dades
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |