![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17961797179817991800 2229> |
Автор | ||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
те спремам за состанок Филле
![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Sega malku desert,posle dorucekot |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Irena, od sabajle bev na 2, a do vecer koj znae uste kolku me cekaat. Plus denes imam cas po francuski i albanski, a baska sto sum emocionalno nestabilna denes
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
не е точно... жалам... |
||
|
||
![]() |
||
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
|
ABE VAS STVARNO NE VE BIVALO.
AKO NEKOJ SMRDI TI NAJVISE .PA TI SI MRTOV BE LES SI . AJ TERAJTE SI VIE DETSKI IGRI ZA DRUGO NE VERUVAM DEKA VE BIVA. |
||
ZOKI
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Emociite TI SE MIXAAT,DEVOJCEEEEEEEEEEEE
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Питу, нема проблем, Марко ве шашардисува со овие заднициве...
Марко и жените сакаат машки задници ![]() |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ЌЕ МИ КАЖЕ ЛИ НЕКОЈ НЕШТО ЗА МОЗГАЛКИ ?
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
|
Site po sostanoci........BUREN PONEDELNIK
![]() |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ИАКО Е НАЈПАМЕТНО ДА ТЕ ИГНОРИРАМ ЗОКИ ,
ЈАС БИ ТИ ОДГОВОРИЛ СО ПРАШАЊЕ. АКО НЕ НЕ БИВА И АКО СМЕ ДЕЦА ,ШТО к*р БАРАШ ТУКА СО НАС? МОЖЕБИ СИ ПЕДОФИЛ ? АКО САКАШ ДРУШТВО ПОВЕЛИ. АКО САКАШ ДА СИ ЛЕЧИШ КОМКПЛЕКСИ БАРАЈ БАТКА ЛЕКАР. |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
|
Ла Филле денеска ти е најубав ден... ![]() Има една песна од Десанка Максимовиќ Стрепња Вели - Среќа је лепа док се чека док сама од себе наговештај да... ![]() Војводо извини за српскиов... немам превод на македонски...на овие убави стихови... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Vojvodo..taman se pojavi posle dolga pauza, na sajt,,pak naceka tenzija... |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17961797179817991800 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |