![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17941795179617971798 2229> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PA I JAS MISLEV DEKA SE RABOTI ZA CISTO SYBERSKO DRZUENJE!!!!
ZATOA VELAM DEKA ME ZBUNIVTE...CELA SUM PRASALNICI I NEZNAM STO DA PISAM VEKE?
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Маријана
неможам да си помогнам, искрен дечко сум можеби си во право не сум јас за на сајт |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Mnogu iskusenija...na sajtov ima...
pazete...lugje
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
НЕ ТРЧАЈТЕ САМО ПО СУКЊИ ОТИ ЌЕ НАЛЕТАТЕ НА НЕКОЈ ШКОТ,
![]() ![]() ![]() ПРВО ВИДЕТЕ КОЈ И ЗОШТО ЈА НОСИ ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
IRENA MORAM DA TE ISPRAVAM!!! PAMETNITE DEVOJKI!!!!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
КОја патетика прочитав ![]() ![]() ![]() Мислиш само на него??? Не грешка си, се додека љубов барате надвор од дома, наместо она што се прави на страна да го дадете со ист жар и дома ке има вака и „на него“.... и знаеш дека сум во право... Пристапот и методата имаат врска и со личноста... Мене каков сакаш пристап дај ми се додека има брак за мене ке има и за таа страна мрак, освен пријателство.. Почитувам искреност и тоа повеке од било што на свет, само од тоа што некој ја отворил душата, што за мене е болно и тоа многу не значи дека треба да се затрчам и кажам да д-ре јас ке те сакам и несебично делам и трескам глава во зид кога ќе треба да си одиш дома каде припагаш.. Ужас, битно да си задоволите нешто кое не сакате да го видите дома тоа што сте го земале, па макар и по цена сите срца да ги скршите на страна.. фуј ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
БУКРА
Значи само да кажам. Јас од почеток кажав дека имам светлуцаво на прстот. Ништо не сокрив. Бев искрен |
|
![]() |
|
DR-E..PRVO OZBILNO GO MISLIS OVA?..AKO SI OZBILEN SI GO ZGRESIL SAJTOT!!!!
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Bukra - ok.vakvi muabeti nikogas nemaat kraj, se e kasa popara....hahaha. i sto predviduvas kako ke se zavrsi?
|
|
![]() |
|
БТ
повторно си во право Ќе почнам да прегледувам како надрилекар, а не стручно. Очигледно повеќе пали :))) |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Da,irence... Toa sto sveti,zaslepuva,eptem...preci na vidot,para srce
|
|
|
|
![]() |
|
Marijana..se e konfuzno vekje....na Forumov..nekoj bara ljubov,nekoj avantura....neznam sto da mislam..
A jas si sakam samo ZABAVA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Devojkite sakaat iskreni i tipovi i ...bez svetlucavo na desnata raka
![]() |
|
![]() |
|
Ne trcajte po sekoja suknjicka...ej..decki greski vo start |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17941795179617971798 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |