![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 176177178179180 441> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
уморно !! ти нине како си ми денеска ??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Супер сум
Лелел сакав да ти кажам нешо ама забораев леле ама сум забораена нема врска сеа.Што правиш?
|
|
![]() |
|
еве сеа низ дома... па цел ден учев....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
И мене лелелелеееееееееееееее сакамв ама забораев
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
kaj ste luge
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Секој на своја страна
СВАДБА НЕМА ДА ИМА!
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
eeeeeeeeee bas mi e zal??????
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Луѓе...не сум баш во можност да бидам на форум (за жал)...некои од вас ја знаат причината...инаку до сега свадба ке биднеше
![]() како што ми тргнало засега очекувам ситуацијата да се смени (на подобро,секако) па повторно да се дружам со вас и конечно да ја направиме свадбава...дотогаш...не ја запоставувајте...искористете време да си најдете пар и да се договорите за разни ствари,па да бидне и ПРВАТА права форумска свадба!!!
![]() ![]() ![]() поздрав...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
ЌЕ ИМА ,И ТОА ВИСТИНСКА МАКЕДОНСКА СВАДБА!!!СВАТОВИ...ФОРУМЏИИ!!! ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
абе ја не се откажувам од свадбава ....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ni jas ne se otkazhuvam
![]() ![]() ![]() ![]() kaj ste be lugje
![]() |
|
![]() |
|
ZBUNET kje se zeni....
![]() ![]() ![]() ![]() SO BLUE,.... da nema zaBUNI ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Biserna_Devojka - 17.Декември.2007 во 21:31 |
|
![]() |
|
nina kje se mazhit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
a nine so koj kje se mazish ??
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 176177178179180 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |