![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 176177178179180 525> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ТВОЈАТА МАЈКА МОРИ
ТЕБЕ НЕ ТЕ ПУШТА
КАЈ МЕНЕ ДА ДОЈДЕШ ДУШО
СРЦЕ МОЕ ЈОВАНО
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
pamtish li ono leto
pamtish li besane noci
kad si mi tiho reko
bez tebe necu moci...
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
СЕ СЕЌАВАМ НА СЕ..
А ТВОЈОТ БАКНЕЖ ВРЕЛ
ВО СРЦЕ ЌЕ ГО НОСАМ
ЖИВОТ ЦЕЛ
НА ВРБАТА СТАРА ВРЕЖАНО Е
ЗА СЕКОГАШ ЌЕ ТЕ САКАМ
А ПОДОЛУ ОД ТЕБЕ ДОДАДЕНО
САМО ТВОЈА СУМ
..................... Изменето од PITU GULI - 03.Мај.2007 во 11:24 |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
malo mi je jedan
jedan zivot stobom....
|
|
|
|
![]() |
|
И ДВА ЖИВОТА ДА ИМАМ
МАЛКУ СЕ
ДА БИДАМ СО ТЕБЕ
СЕ БИ ДАЛ
ДА ТЕ ЧУВАМ , МИЛУВАМ
................
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Otisli su drugovi
najeli se, napili casa prepun sto ne sme znati to kol'ko smo se voleli Otisli su drugovi sve sa sobom odneli casa prepun sto nije kriv za to sto smo se mi rastali Rukuju se, rukuju oni koji putuju kad se dvoje rastaju oni zorom druguju |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
....koj prv zapocna ljubov da vodi
dve srca da stradat....
i posle nekoe vreme
vo strumica na ulica...
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
kao nekada da poljubish me
sa osmehom dragi
ova tuga nek ide do vraga
da je vishe nikad nevidim tu..
|
|
|
|
![]() |
|
КАДЕ Е ПАТОТ
ДО ТВОЈТА ГРАДИНА
ДАЛИ СЕ НАПИ МАЛКУ ДУШО
ИЛИ Е ТЕМНИНА...
МЕРАК ,МЕРАК СОКРИЕН
И ДЕНОТ ЧЕКА
И НОЌТА ЧЕКА
ДА НЕ СОКРИЕ...
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
bitolaaaa moj roden graaad
jaaas te sakaaaam,
za tebe peeaaaam....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
u oci me gledash
opako al to mi prija
gledash me a nedash
to je provokacija
kazi shta bi htio
koi dio moga tela.....
|
|
|
|
![]() |
|
Ne trebas mi nista reci,
svoju proslost, svoje ime Ako ce ti biti lakse, zagrli me, zagrli me Uzecu te u narucje da te cuvam usred zime, grijace te moje tijelo, zagrli me, zagrli me Zagrli me oko vrata oluja se dize, ne moze ti vjetar nista, ako pridjes blize, ako pridjes blize... |
|
|
![]() |
|
ne zaboravaj da se setish na mene
ovde umiram poleka sekoj den
boze proveri moze veke e vreme
zaedno pak da se budime....
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne gledaj me
kako da ti pruzam nesto imam, kako da ne sum od mnogute eden, sto obzemeni od sebe ne se. Ako solza pustam, taa za tebe ne e, tuku za grobot moj, vo koj denje spijam, a od koj noke izleguvam zrtvi da baram, ljubovta da im ja iscicam i prazni da gi ostavam. A tolku mnogu za ljubov gladen sum, no kako i mnogumina dojden ne sum za da ja dadam |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 176177178179180 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |