![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17731774177517761777 2229> |
Автор | ||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Здраво лилика ![]() Ме читаше ли вчера како кукам дека имам температура.. ако да убеди си го пријателчето да и се симне од грбот на Вал.. |
||
![]() |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Bravo Nate fudbalski strucnjak
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
tuuu dolga taa pauzata
![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
zosto go napagjate doktorot????
Pa toj ne go zasluzuva toa
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Kardio...aj seti se zasto te zezam,,ako taka mis
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Mari, na pus pauza bev
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
А зашто мене ме учеа дека мафии мешаат прсти и типуваат и поткупуваат многу утакмици ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Decki, zosto se raspravate? Ima li nekoj problem?
dajte site zaednicki da go resime
![]() |
||
![]() |
||
|
lili kaj se izgubi?
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Val gledam deka Doktorot celo vreme se vozi na pogresen kolosek
|
||
![]() |
||
|
Пак рипаш со заклучоци... Вал знае дека јас саботата и неделата не станав од кревет со температура, се извлеков за кафето цела со парацетамоли, вчера едвај и на мекици отидов со судни маки цел ден по форум пишувам како качувам температура ме чита... Не е фер... |
||
![]() |
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
И ЈАС МИСЛАМ ТАКА АМА МНОГУ САКА ДА МЕ ЗЕЗА, НЕЗНАМ ШТО И СТАНА |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Doktore,ne te frlam na noz...aman vekje
![]() ![]() ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17731774177517761777 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |