![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 174175176177178 277> |
Автор | ||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nema smisla... Daj kazete i na dobrila kako najdobro da go nauci makedonskiot jazik... ![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
битно е да се дружите... ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
ииииии битно е ДА СЕ РАЗБЕРИМЕ ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
dobrila ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 36 |
|
toka je zato sto pokusavam da zborim na makedonski ![]() |
||
![]() |
||
Tatanka Yotanka ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2009 Локација: Niger Статус: Офлајн Поени: 122 |
|
ja Vas sve razbiram |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
искрено...ни ја те не разбирам баш по најбоље...ама нема везе...
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
dobrila ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 36 |
|
ma nasea sama sebite, sto vas ne razbiram bas po najboje
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
женските чуда:
- Се навлажнуваат без вода. - Даваат млеко без да јадат трева. - Крварат без да се пресечат. - Зборуваат и кога никој не ги прашува. |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
покрај бришењето на слики во оваа тема кои навистина ме насмејаа и беа смешни ( нормално не за оној кој бришел ама имајќи е предвид партиската ориентација на тој и не е така чудно туку само смешно ) , еве сега и ова
![]() ПОРАКИ ЗА ТЕЛЕФОНСКА СЕКРЕТАРКА ...............
- Здраво. Овде Миле:
Ако сте од· пошта, ја платив сметката . Ако се мама и тато, ве молам пратете пари.· · Ако сте од банка, не ми дадовте доволно кредит. Ако е некој другар, ми· должиш пари ќе те убијам. Ако е некоја девојка, не се секирај срце имам· доволно пари. - Ф е за факултет, П е за Пиво, поради една од овие две причини не сум дома, затоа остави порака. - Таму седеше Игор и читаше весник. Одеднаш заѕвони телефонот. Истовремено пукна чешмата во купатило и направи поплава по целиот стан. Хаос насекаде а Тоше трча ваму-таму да направи нешто. Дали ќе стигне да се јави ? Изгледа не. Дефинитивно не. Ај остај порака! - Здраво. Ај сега кажи нешто ти. - Здраво. Сигурно сум дома , ама нејќам да се јавам за да не слушнам некој што не сакам. Остави порака и ако не ти се јавам набрзо тогаш си ти тој. - Чао. Сега не сум дома но мојата сексипилна секретарка е. Збори со неа, но причекај го сигналот. - Здраво, овде Горан. Оставете порака и ке ви се јавам брзо. Ако оставите секси порака ќе ви се јавам побрзо. - Здраво. Секретарката е расипана, па затоа зборува фрижидерот. Ве молам зборувајте споро да запишам, и ќе го залепам ливчево на мене. - Ова не е телефонска секретарка, ова е телепатска машина за снимање мисли. По звучниот сигнал мислете на своето име, причината поради која се јавувате и мислете на вашиот телефонски број. Потоа Кире ќе мисли како да ви го возврати повикот. - Еј. Овде Ѓорѓи. Извини што не можам да се јавам, ама ти остај порака, и чекај до телефонот, кај и да е ќе ти се јавам јас. - Ало?…Ало?…Ало?…Ве молам зборувајте малку погласно, ништо не ве слушам…(мала пауза). Се шалам, ова е телефонска секретарка, остевете порака после звучниот сигнал. - Мојата жена и јас во моментов не можеме да стигнеме до телефонот затоа што сме зафатени со проектот за размножување на човештвото. Ќе ве молиме оставете порака за да ви се јавиме штом свршиме. - Здраво. Јас сум телеф. Секретарка на Дејан. А ти што си? - Здраво. Го добивте телефонот на Соња и Дарко. Ние во моментов не можеме да се јавиме бидејќи ја правиме нашата омилена работа. Соња го прави тоа горе-доле, а јас го правам лево-десно.Значи вие оставете ја вашата порака а јас и Соња ќе ви се јавиме штом ќе завршиме со миење на забите. - Ало, овде микропечката на Маја. Нејзината секретарка излезе во град и сега јас ја заменувам. Ако сакате нешто да стоплите додека оставате порака, доближете го до слушалката. - Ако си крадец, тогаш сигурно сум дома и го чистам пиштолот па затоа неможам да се јавам. Во спротивно сигурно не сум дома и сосема безбедно е да оставиш порака. - Здраво. Моментално не сум дома ама мојата телефонска секретарка е ,па затоа удварај и се на неа. Почекај сигнал прво. - Наеднаш почнуваш да стануваш многу уморен. Очните капаци ти стануваат тешки. Многу ти се спие. Постепено губиш сила и способност да правиш било што. Кога ќе го слушнеш тонот, ќе се чуствуваш беспомошно за да оставиш порака. - Ве молам да оставите порака. Како и да е, имате право да не кажете ништо, бидејќи се што ќе кажете ќе биде снимено и подоцна може да биде употребено против вас. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 174175176177178 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |