![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 171172173174175 525> |
Автор | |
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ima li mene malo tu mene malo tu
jednu mrvicu tebi na srcu
zna li noc da si meni dan
i da nespavam
danima godinama satima
nocima trazim korak tvoj
da dopreti moj....
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Kao ptica na mom dlanu skakuces,
Priznacu ti zasto volim prolece, Podelicu i ovu noc sa zvezdama, Prekricu te nebom kad budes zaspala. Otopicu ti led sa usana, Dacu sve sto imam za tvoja oka dva, Kao mesec kad proviri iz tvoga dvorista, Obasjacu ti lice kad budes zaspala. |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ti mi dushu uzimash
to radish najbolje to znash
cjelim telom uzivam
to radish najbolje to znash...
|
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Prijatelj i ja sedimo na klupi Imali smo igracke i ziveli smo sve, Da li znas kako zelim da te nadjem, Voli me onako kako nikad nisi volela, Zivimo u pricanju, branimo se, hodamo i slavimo Nisu dovoljne reci, samo obicne reci Da li znas kako zelim da te nadjem, Voli me onako kako nikad nisi volela, Raste kao nada, kao more, kao govor Voli me onako kako nikad nisi volela! |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Koliko puta si ljubila stranca
I bila kao ptica kraj choveka koji ne leti do tvojih visina i nezna tajnu skrivenu u tebi. Ti si u tjelu punom zzelja sa usnama zzeljnim iznenadjenja al nikog nema tko je tvoj i ova zemlja se ne zove dom. U tvome oku je dragi kamen ili to suzu chuvash za mene a ja sam samo snovidjenje koje ti kazze raduj se. Neznam kad i neznam gdje ichicemo istom stranom ulice vjeruj mi duso sreshcemo se u svijetu tajni MI NISMO SAMI. Jura Stublic (FILM) i ja ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Stihovi li ova ke bidat,
ako so licemerie te gnjavam i vo kafez od iluzii, ljubomorno te cuvam. Zaludno te pustam, koga krilata gi nemas, koga seuste cekas, lagite moi, vistina da stanat |
|
![]() |
|
milo moe vrati se
tuga tuga slomi me
dusha mi je pusta be tebe
nemam nikom da se radujem
pozdravi ga sokole ej sokole
reci mu reci sve
pozdravi ga sokole
pozdravi od mene..
|
|
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
I know I can stop the pain if I will it all away... don't turn away don't try to hide don't close your eyes don't turn off the lights Изменето од plavusa - 28.Април.2007 во 09:24 |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
please forgive me
j don t no what j do
please forgive me
j can t stop loveing you...
|
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ја нисам просјак ал љубав молим
ни занесењак својих поема
зог једне жене коју ја волим
живим тај живот попут боема
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
jer samo ti mi ubrzavash disanje
jer se ja josh uvjek palim na tebe....
|
|
|
|
![]() |
|
сечаш ли се те је ночи пао снег
стајали смо на перону ти и ја
држао сам те за руку
дирао сам твоју косу и чутао
|
|
|
![]() |
|
ti si tajna otrovna
vo srce shto ja cuvam
koga krv mi zovira
i nedava da spijam
se shto razum zboruva
srce nemoze da cuje
ljubovta me lekuva
ljubovta i ke me otrue..
|
|
|
|
![]() |
|
јулија како бих те завео
јулија да ти будем ромео
јулија ватро мојих дана
јулија ти си она права
јулија....
твој ромео сам ја.......
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 171172173174175 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |