![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 170171172173174 2229> |
Автор | |
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
26,a ti QB ?
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
QB jas imam 25 godini:)
inaku ne sakam da se vikam Magdalena vo filmot. vednas da mi najdete novo ime:) |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Val... odma ja vikas marijanceto (Dobrinka)... da ti raportira sto ima novo vo gradceto...
ete ja idi i tvojata milenicka la_fille (Magdalena).... snaskata moja.. heheee Dobrinka ti dava pismo od QB (Nadezda)... pazi Dime... ajde sega so kamerite vo gro plan samo licata... Agatangel... go vadi mecot... i go drzi na gotov's... ova e scena za napetost... ne se znae sto ke se desi... Val go cita pismoto... Stoooooooooooooooooppppp.... Agatangel... pazi so toj mecot ke go udrese Dime... hehe |
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
ja imam 15 god. odnosno za 2 meseci 16 ke imam
![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
nema ne sakam, generacijo, cekaj sega i QB ke ja prekrstime
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
QB pa ti si bila se uste devojce:)
|
|
|
|
![]() |
|
Ke i dademe nekoe umetnicko ime
![]() |
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
bas me interesira so ime ke mi dajte.samo da ne e stojmirka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ma ne sakam da se vikam Magdalena. ili smenete mi go imeto ili ne igram vo filmot
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Spored dijalektot sigurno si ili od PP ili od BT,
Pogodiv li QB ?
|
|
![]() |
|
jas sum malo, so da pram.za dve godini sum polnoletna |
|
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ЛЕЛЕЕЕ МАРКООООООО УШТЕ ЕДНА КАНДИДАТКА ЗА СНААААААААА
![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
za tebe kleopatra, moze li ?
![]() |
|
![]() |
|
od OH sum.malku zafrkavam so akcentive
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 170171172173174 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |