![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 170171172173174 240> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Се караат две момченца, па едното почнува со закани:
-Ќе видиш ти! Јас имам голем и силен брат! -Па што? Него за половина час ќе го среди мојата убава и згоднa сестра! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Жената го чека својот маж програмер кој се враќа од работа...
- Здраво душо, се логирам. -Што мислиш за нова перална мажу? -Internal error, Out of resources. -Дај ми ја кредитната картица, сакам да одам во шопинг. -Sharing violation, access denied... -Ме сакаш ли како компјутерот или ти служам само за забава? -Too many parameters... -Погрешив што се омажив за тебе! -Data type mismatch... -Ти си тотално луд!! -...by default. -Што е со твојата плата? -File in use. Try Again later. -Што се случило сабајлево со колата? -System is unstable. Press CTRL+ ALT +DEL to reboot. -Сакаш ли уште малку вино? -File system is full. -Што мислиш за мојата фамилија? -Unknown virus. |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Полицаец во сообраќајна контрола запира возило, му приоѓа и му вели на возачот:
Господине вашите документи ве молам Овој му дава сообракаќна и возачка Цајконов го гледа дека е црнец, го чита името и му вели: -Вие сте Леонардо ди Каприо? -Да бе! -Глумецот? -Да бе. вели црнецов Цајканот го гледа црн ко ќумур. -Момент господине Ди Каприо да се консултирам со командирот.... „Командире ало јави се на прием“ „На прием, кажи?“ „Абе Титаник потона или изгоре?“ |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Полага Цветко тест за шумар. Испитувачот го прашува:
- За да положите на испитов, мора да ми наброите барем пет диви животни. - Нема проблем. Волк, лисица и три мечки. |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Цветко работел во продавница за погребални сандаци и шефот му рекол да биде љубезен со муштериите.Доаѓа првиот муштерија, Цветко му продал сандак и на крајот му вика:
- Фала ...господине, дојдете ни пак! ![]() Изменето од sanja-a - 25.Август.2010 во 14:47 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Што ќе добиеш ако споиш црнец и брусалица?
- Black & Decker. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Како се вика неподвижен ѓуптин?
-Тром. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Како се вика ѓуптин кој работи во топилница?
- Хром. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Доктор се обраќа на циган:
- Ситуацијата е крајно озбилна, операција е неопходна и тоа ќе ве чини 3.000 евра. - Докторе, јас сум сиромашен човек, дај да се најдеме негде со цена, ве молам! - Добро, ајде нека биде 1.000 евра. - Докторе, тешко време е, ја изгубив работата, децата растат, а и трошоците се покачуваат. - Па добро, ајде 500 тогаш. - Докторе, 500 за мене е цело богатство. - Епа ајде, 300 евра, ама ова е последна понуда. Него, морам да те прашам, зошто си дошол кај мене, кога знаеш дека сум специјалист и сум доста поскап од колегите? - Докторе, кога здравјето во прашање, јас не жалам пари. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Отишол Рамче на доктор и му се жали на болка. Докторот го прегледува и му вика:
- Каква ти е столицата? - Па, не е лоша, дрвена, би сакал да имам како твојата фотеља. - Не тоа бе, него, каква ти е нушдата? - Па, голема е, иначе немаше ни да дојдам. - Не тоа циго, туку, колку често одиш? - Па одам, одам, сабајле кога ќе станам одам на работа... - Леле, Рамче, гомно, какво ти е гомното? Рамче тотално збунет му вика: - Е, заебаваш сега, да ми извиниш, али сеуште го немам пробано. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Зошто циган не пие више пиво?
- За да не добие Туборг на мозок |
|
![]() |
|
![]() |
|
Рамче ја изгубил клештата и ги поредил 10те синови за да ги испраша. Почнува од најстариот:
- Каде е клештата? - Не знам, жими мајка. - Што колнеш мајка, а лажеш! - Го фаќа и го коли. Продолжува на другиот: - Каде е клештата? - Не знам. Го коли и него и така по ред, стига до најмладиот син: - Каде е клештата? Малиот го гледа и му вика: - Ма еве ти ја клештата, да ти ебам клештата, за малце сите ќе изгиневме. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Зошто сите се плашат од малото циганче во I-2?
- Зошто татко му е во VIII-4 |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 170171172173174 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |