![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 162163164165166 339> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
,,,kako li samo pogodi,,, ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Сдк,
Време за ручек
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Колку се инвентивни луѓево
![]() Седнуваш на пица, прашуваш за лозинка од вифи и ти вика - јадам пица. Да да, ќе јадеме пица, него сега лозинката ни треба, и пак - јадам пица. И после 10 мин разбраш дека јадам пица е лозинка ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
сдк...морав...посилно е од мене
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
ma ...shto mi reche!!
![]() sdk ,de.
|
|
SIKTER be!!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... брееее знаев ![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
сдк чанта
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
..Џамбо фамилијарна пица изедена за 15 минути ... добив на кладба
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
сдк...пријатно ме изненади еден неочекуван телефонски повик утрово
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... така е! ![]() и сдк... Блу ќе ме натера да верувам во хороскопи, освен оној за свињата... ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Сдк,еден куп садови за миење
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк...тешко е ама ќе се издржи
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Сдк
Многу топло денес ауу,која промена на времево
|
|
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
СДК ... Сега кога ќе го слушнам она - Така е!!! - автоматски ме потсеќа на шефицата ...
![]() ![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 162163164165166 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |