![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 161162163164165 240> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Што е тоа мало жолто распеано на дрво што стои?
-Распеана банана
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Komandirot na policija go pustal nekoj policaec sekoj den po vesnik!
Ovoj go mrzelo sekoj den da odi po vesnik i kupil desetina i sekoj den mu daval po eden! Na pettiot den komandirot go vikat policaecot v kancelarija i mu velit:Velat nie policajcive sme bile glupi ; Vidi vo hronikava, doktorov pet dena edno po edno so kolata mavat vo istoto drvo!!! |
|
car's freack
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Zosto uraganite imaat zenski iminja?
Koga doagaat se topli i nezni, a koga si odat gi nosat avtomobiot i kukata. |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Odi Crvenkapa niz suma i slusa zad nekoja grmuska glas:
- sto imas vo korpata Crvenkapo? - pa kolaci, pita, vino... - A toaletna imas li? |
|
![]() |
|
Pet zivotni koi se vazni za zenata:
- Kuna(valuta) - vo dzeb. - lisica okolu vrat. - jaguar vo garaza. - tigar vo krevet. - majmun setoa toa da go plati. |
|
![]() |
|
Pirokanec na sud, obvinet deka si ja ubil cela familija. Go prasuva sudijata zosto go storil toa ?
I raskazal : si idam od rabota , otvaram vrata - kerkami so crnec- aj mlada e neka proba se. Odam vo sobata na sin mi - toj se drogira - aj mlad e neka proba se. odam vo spalnata - zenata so komsijata vo kremet - aj sto da pravam , ne sum doma , ima potreba zenata , i odam vo dnevnata -gledam peckata pustena na trojka..... |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Kako haker se moli?
I F1 da mi pomogne, i F2 da me spasi, vo imeto na CTRL, ALT i svetiot DELETE, ENTER. Sto e pad na sistemot? Koga ke go frlis kompjuterot od 21 kat Ide haker na benzinska i veli: "Ve molam natocete mi benzin" Vraboteniot go prasuva: "95 ili 98?" "STOOOOOO nemate XP?" |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
ISPITUVANE
Во лудница испитуваат дали се излечени двајца луди. Отишол првиот и му рекле: Кој прв стапнал на месечината? И тој одговорил: - Јуриј Гагарин. Кој ја нацртал Мона Лиза? - Леонарно Да Винчи. Дали на месечината има живот? - Се мисли но сеуште не е откриено. И првиот му ги кажал на вториот одговорите. И почнале да го испитуваат вториот. Го прашале: -Како се викаш? И тој одговорил: - Јуриј Гагарин. Како се вика татко ти? - Леонардо Да Винчи. Дали си луд? - Се мисли но сеуште не е откриено. |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Дечко си седи во кафич и си пие пиво кога му приоѓа некој постар човек и му вика:
- Вчера се работев со мајка ти. Дечково само го погледнува и не реагира. Стариот се враќа по две минути : - Вчера се работев со мајка ти и ептен е добра. Дечково повторно не реагирал, само си го пиел пивото. По пет минути се враќа стариот повторно и вика: - Вчера се работев со мајка ти и денеска пак ќе се работам! Дечково се врти, го грабнува за рака и вика: - Добро тато, доста пиеше, ај си одиме дома |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
PLACELO NEKOE DETE NA ULICA I VRVIT EDEN COVEKI GO PRASVIT ZOSTO PLACIT?!
DETEVO MU VELIT ZOSTO GI IZGUBILO DESETTE DENARI SO GI IMALO! VAGAT COEKOV 10 DENARI I MU GI DAVAT AMA DETEVO PAK PLACIT! cOVEKOV ZACUDEN GO PRASVIT ZOSTO PLACIT A OVA MU VELIT ZOSTO AKO NE GI IZGUBEV MOITE PARI SEGA KE IMAV 20 DENARI!!! |
|
car's freack
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
... ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Трајче отишол на скокање со подобрани,но кога дошол неговиот ред, тој му рекол на капетанот:
-Капетане, јас не смеам . -Зошто?? -Па тетками синоќа ми гледаше на кафе и ми кажа дека подобранот нема да ми се отвори. -Ма, Глупости!!Еве, ке си ги замениме подобраните. И така тие си ги замениле подобраните.Трајче скокнал, ја повлекол рачката и подобранот се отворил.Во тој момент крај него пролетал капетанот и се слушнало викање: - Трајчееееееееееееееееее , да ти ја ебамммммммммммммммм теткааааааааааа тиииииииииии |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
arsin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
malo dete bez race otislo kaj tatko mu i mu pobaralo pari za kolacina
tatko mu rekol -zemisi od gebot od paltoto deteto-tato jas nemam racina tatkoto-e nema racina nema kolacina Изменето од arsin - 16.Март.2008 во 23:08 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 161162163164165 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |