IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 161162163164165 240>
Автор
Порака Обратен редослед
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 09:22
Што е тоа мало жолто распеано на дрво што стои?
-Распеана банана

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 22:56
Komandirot na policija go pustal nekoj policaec sekoj den po vesnik!
Ovoj go mrzelo sekoj den da odi po vesnik i kupil desetina i sekoj den mu daval po eden!
Na pettiot den komandirot go vikat policaecot v kancelarija i mu velit:Velat nie policajcive sme bile glupi ; Vidi vo hronikava, doktorov pet dena edno po edno so kolata mavat vo istoto drvo!!!
car's freack
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 20:17
Zosto uraganite imaat zenski iminja?
Koga doagaat se topli i nezni, a koga si odat gi nosat avtomobiot i kukata.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 21:17
Odi Crvenkapa niz suma i slusa zad nekoja grmuska glas:
- sto imas vo korpata Crvenkapo?
- pa kolaci, pita, vino...
- A toaletna imas li?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 21:15
Pet zivotni koi se vazni za zenata:
- Kuna(valuta) - vo dzeb.
- lisica okolu vrat.
- jaguar vo garaza.
- tigar vo krevet.
- majmun setoa toa da go plati.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 21:03
Pirokanec na sud, obvinet deka si ja ubil cela familija. Go prasuva sudijata zosto go storil toa ?
I raskazal : si idam od rabota , otvaram vrata - kerkami so crnec- aj mlada e neka proba se. Odam vo sobata na sin mi - toj se drogira - aj mlad e neka proba se. odam vo spalnata - zenata so komsijata vo kremet - aj sto da pravam , ne sum doma , ima potreba zenata , i odam vo dnevnata -gledam peckata pustena na trojka.....
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:41
Kako haker se moli?

I F1 da mi pomogne, i F2 da me spasi, vo imeto na CTRL, ALT i svetiot DELETE, ENTER.

Sto e pad na sistemot?

Koga ke go frlis kompjuterot od 21 kat

Ide haker na benzinska i veli:

"Ve molam natocete mi benzin"

Vraboteniot go prasuva:

"95 ili 98?"

"STOOOOOO nemate XP?"
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:38
ISPITUVANE

Во лудница испитуваат дали се излечени двајца луди.
Отишол првиот и му рекле:
Кој прв стапнал на месечината?
И тој одговорил:
- Јуриј Гагарин.
Кој ја нацртал Мона Лиза?
- Леонарно Да Винчи.
Дали на месечината има живот?
- Се мисли но сеуште не е откриено.
И првиот му ги кажал на вториот одговорите. И почнале да го испитуваат вториот.
Го прашале:
-Како се викаш?
И тој одговорил:
- Јуриј Гагарин.
Како се вика татко ти?
- Леонардо Да Винчи.
Дали си луд?
- Се мисли но сеуште не е откриено.
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 12:02
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Трајче отишол на скокање со подобрани,но кога дошол неговиот ред, тој му рекол на капетанот:
-Капетане, јас не смеам .
-Зошто??
-Па тетками синоќа ми гледаше на кафе и ми кажа дека подобранот нема да ми се отвори.
-Ма, Глупости!!Еве, ке си ги замениме подобраните.
И така тие си ги замениле подобраните.Трајче скокнал, ја повлекол рачката и подобранот се отворил.Во тој момент крај него пролетал капетанот и се слушнало викање:
- Трајчееееееееееееееееее , да ти ја ебамммммммммммммммм теткааааааааааа тиииииииииии

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 11:05
Дечко си седи во кафич и си пие пиво кога му приоѓа некој постар човек и му вика:
- Вчера се работев со мајка ти.
Дечково само го погледнува и не реагира. Стариот се враќа по две минути :
- Вчера се работев со мајка ти и ептен е добра.
Дечково повторно не реагирал, само си го пиел пивото. По пет минути се враќа стариот повторно и вика:
- Вчера се работев со мајка ти и денеска пак ќе се работам!
Дечково се врти, го грабнува за рака и вика:
- Добро тато, доста пиеше, ај си одиме дома
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 22:38
PLACELO NEKOE DETE NA ULICA I VRVIT EDEN COVEKI GO PRASVIT ZOSTO PLACIT?!
DETEVO MU VELIT ZOSTO GI IZGUBILO DESETTE DENARI SO GI IMALO!
VAGAT COEKOV 10 DENARI I MU GI DAVAT AMA DETEVO PAK PLACIT!
cOVEKOV ZACUDEN GO PRASVIT ZOSTO PLACIT A OVA MU VELIT ZOSTO AKO NE GI IZGUBEV MOITE PARI SEGA KE IMAV 20 DENARI!!!
car's freack
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 21:41
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Трајче отишол на скокање со подобрани,но кога дошол неговиот ред, тој му рекол на капетанот:
-Зошто??
-Па тетками синоќа ми гледаше на кафе и ми кажа дека подобранот нема да ми се отвори.
И така тие си ги замениле подобраните.Трајче скокнал, ја повлекол рачката и подобранот се отворил.Во тој момент крај него пролетал капетанот и се слушнало викање:
- Трајчееееееееееееееееее , да ти ја ебамммммммммммммммм теткааааааааааа тиииииииииии

...газење%20од%20смеење...
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 20:52
-Зошто??
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 23:06
malo dete bez race otislo kaj tatko mu i mu pobaralo pari za kolacina
tatko mu rekol -zemisi od gebot od paltoto
deteto-tato jas nemam racina
tatkoto-e nema racina nema kolacina

Изменето од arsin - 16.Март.2008 во 23:08
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 161162163164165 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,235 секунди.