![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 161162163164165 339> |
Автор | ||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne be ...za ovoj sto menuva "iminja" ...t.e.naslovi ... ![]() Изменето од Kastro - 08.Април.2014 во 18:11 |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Најверојатно и ја ќе те терам , естетика и убавина
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
сдк...ова вторнициве се смрт
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Некој само што ми згазна на нерв!
Сега ќе има зелена свадба без музика, како онаа кај што била Анастеа. Да ја донесам западната мода и во Македонија
![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
дошла моја прима
со спремана рима
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Јас. Разбирам да се буниш да го сменев во Машки долен веш. Ама вака на несуштински промени за 2-3 букви... мислам, стварно страшно ![]() |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
СДК.. денес прима
не е расположена за рима
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
|
е кад добиче
една партија табланет ону своју изјаву сама че побиче
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
СДК..мкд молам
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
|
она моли
зашто мкд воли кога веќе е така пуштам рака а она на врата од табланет на квака
|
||
|
||
![]() |
||
|
јап ... али променет состав
|
||
|
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
sdk..mi se spie ..ama naminav
|
||
vivi
|
||
![]() |
||
|
кај си мори чупо
![]() |
||
|
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
sdk...te vidov dojdov ete dojdov...
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 161162163164165 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |