![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 160161162163164 339> |
Автор | |||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
сдк Ане , ти ли шеташ по форумов и ги менуваш насловот на темите ?
![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
сдк... не сум јас ![]() |
|||
![]() |
|||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
||
СДК ... Корекцијата ја направи Ли по правлиото за користење на македонски јазик ...
![]() ![]() |
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
сдк а кој ми смени насловот на темата Долен веш кај жените на Женски долен веш ? Со што моето се разликува со вашето ?
|
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Сдк,како така менувате наслови во пдф Мода
а без мене да ме консултирате?
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Мислам дека јас треба да знам ,ако
некој решил да менува наслов во Мода
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
||
СДК ... Немам поим кој го сменил насловот во мода ... ама и што е толку битно?
![]() |
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
![]() |
|||
||
сдк - не е важно ама ако сменат насловот на некоја тема од модерираните од тебе подфоруми без да те прашат или информират ќе се осетиш како ограбена .
![]() |
|||
![]() |
|||
||
СДК ... Нема ...
![]() ![]() Изменето од Blue Scarlet - 08.Април.2014 во 17:48 |
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Страшно... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
sdk - светот се сруши врз мене . Што да ти кажам ,едвај се извлеков изпод карпите
![]() |
|||
![]() |
|||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
||
Imam chuvstvo.....kako nekoj Grk/Grkinja da se ushunjal/a na forumov
![]() |
|||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Ма не се заебавам.... мора страшно да боли кога една значајна тема... Долен веш кај жените... некој... ја смени во... Женски долен веш... човече... се губи целата поента на мислата... страшно, нема збор... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
сдк - за Свето ли збориш ? Он во почетокот велеше дек има проблем со очите и затоа пишуваше само со главни букви . И му верував да ти кажам стварно . Ама во последно време сваќам дека сумбил во заблуда . Не е грк .
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 160161162163164 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |