![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 159160161162163 426> |
Автор | |
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobar den....moze da ponudam kafe......prv pat na strana i op nudam kafe, kade go ima toa?
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
sakam pernice, goooolemo i meko.......
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
sakam haribo
sakam da naucam sakam ..... se da ispadne ok |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
sakam kafe i cigara.....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
сега сакам кафе....а цигари јас ке понудам |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
sakam da bideme zaedno again
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Сакам да си одам дома
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
сакам да ми гледаат на кафе
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Sakam da nemam obvrski i da si sednam na rajat na kom
I da si uzivam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
i jas go sakam to... ama nemozit!
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
sakam eden den da mozam da bidam cel den sama,negde daleku,daleku i da praam sto sakam i nikoj da ne me znae i da ne mi zamerava sto pravam.......aaaaaaaa.........
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
i jas
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
sakam se da zavrsi
sakam da se naucam da pagjam.....ama da ne me boli sakam da ne se plasam tolku od ljubovta ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
- Сакам денот да трае 48 часа
- Сакам да имам време за прошетка секој ден - Сакам да муабетам со пријателките - Сакам да си играм со син ми - Сакам мајка ми да може да спие барем по 6 саати секоја вечер и за ништо да не се грижи - Сакам татко ми да престане да го боли увото - ееее, колку работи сакам .... |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 159160161162163 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |