![]() |
|
Дали верувате дека се љуби само еднаш!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718> |
Автор | ||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mozno e ke vidime . . .Vo sekoj slucaj mozda ke te poslusam . . .
|
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
Najmila ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
|
Mislam deka samo ednas vistinski ne se ljubi,poradi toa sto sekoja nova ljubov e mozna vistinska i nikogas nikoj nemoze da znae dali taa e vistinskata ili ne...Sekoe naredno ljubenje e razlicno samo po sebe,taka da...od iskustvo kazuvam deka isto nikoj nemoze da ljubi pa duri nitu toj covek na koj sto prethodno mu go posvetil zivotot
![]() |
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
За повеќе не знам ама ќе пробам . . . Нешто ќе биде . . .
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Да, можеш пак да сакаш.... И тоа не исто, дури и повеќе ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
"Ljubov moja dojdi da ti go bapnam "
|
||
![]() |
||
|
Malku da ne pomesa SEX so ljubov . . . Samo prasav . . .
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Mnogu cesto zapoznavam nejzina drugarka koja sum trebal prvo ednas da ja du . . . ljubam
|
||
![]() |
||
gunslinger ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
|
Organizmot e kreiran za da gi realizira svoite potrebi a ne e za da ceka nekogo ...pa toa e samoubistvo. Se soglasuvam so tebe ![]() |
||
![]() |
||
gunslinger ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
|
Tocno.Poinaku=poiskustveno. |
||
![]() |
||
|
Sekako.Bidejki prviot pat sme totalno izgubeni ne spoznavajki ja ljubovta.
|
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Вистински се љуби само еднаш оти првиот пат е наивно не се плашиш изгледа дека се е рамно , првата љубов е несебична и ослободена од страв . Е сеа така е додека трае а после веќе преминиува во искуство и не пробаш со двете нозе колку е длабоко оставаш резерва па се учиш од спствените грешки да не случајно се повтори неубавото од првиот пат па дуваш на ладно .
Ако можеш умот да го донесеш у состојба ослободена од страв и не бараш ништо за возврат зошто радоста на љубовта е во давањето . А првата љубов е таква несебична и ослободена од страв .
![]() ![]() ![]() |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
РЕКОВ ДЕКА ДЕФИНИТИВНО НЕ Е ЕДНАШ, АМА СЕКАКО АКО НЕКОЛКУ ПАТИ СИ СЕ ЗЕЗНАЛ, КЕ ТИ БИДЕ ТЕШКО ОНАКА ДА СЕ ОПУШТИШ А ДА НЕ ТИ Е СТРАВ ДАЛИ КЕ ТЕ ПОВРЕДАТ ПАК, АМА БЕЗ РИЗИК НЕМА ДОБИВКА,
![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
kakvo protecuvanje, vie vaka ke TAPKATE vo mesto ako se oslonite na edna vasa ljubov, sto so ova??ke cekate da se vrati toj?? ili pak nema da ljubite povtorno??abe aj, taman rtabota seuste da mi bese "bolno " srceto eee za tipot koga imav 18 god. sega ke pobelev vo kosata na moi 28 od cekanje da se vrati toj ili da ljubam kako sto sum ljubela togas.sto ste cudni
![]() ![]() ![]() |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |