![]() |
|
Кoга доцна е "навистина доцна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Автор | |
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NIKOGAS NE E DOCNA AKO SE SAKA
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Jas mislam poinaku .....docna e ,ako sega se kaes za nesto sto ne si mislela na vreme.......draga avtorke...na temava
i sekogas nemoj da se kaes za toa sto bidnalo i pominalo minato svrseno vreme so segasni ,a mozebi i idni posledici. ili sum vo greska ......docna e nesto da se popravi mozebi .... Ne znam za tebe ama znam za sebe .......za mene nema docna toa e samo moja nedisciplina i neposlusnost..........toa e zborot "docna" ![]() |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Kasno je sada da se menja sve idi sad bilo gde tako je najbolje bijonce bravo za tebe draga nikad nije kasno za tebe t.e. docna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
za mene nikogas ne e kasno,
ama za drugite veke e kasno koga ke kazam, ne Изменето од becenevem - 07.Март.2009 во 16:25 |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
никогаш не е доцна за ништо,...створени сме да ги пробаме сите „овошја“,..па не убаво да заминеме на другиот свет пред да ги откриеме....тајните..!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sega po 20 godini da go zapoznavas menuvas onoj koj e so tebe?!!
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....."koga sme mladi e prerano,a koga ke ostarime e predocna".....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
koga ke ti zazvonat na polnok i suze na oko
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
centurion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 386 |
ko ke mi se smachi..togas e stvarno docna.
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
docna e koga kje svatis deka ne ja biva
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
docna e koga ke svatis sto si napravil a nema nazad
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
koga ke pocnuvas da pies extazi i kokain i heroin i kanabis i lsd i.tn veke kasno e da se odviknis od tie raboti
i ke licis samo na eden grob ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Доцна беше за мене денес....
Кога купив камена пудра а кога дојдов дома видов дека претемна е за лицето мое ама нема враќање назад...е тогаш е навистина доцна ![]() Изменето од Lithium - 16.Март.2009 во 13:29 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |