![]() |
|
Реклами |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 33> |
Автор | |
misseli4ka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па има повеќе грди реклами...ама мене најгрда ми беше една...незнам точно за шо беше...„Можеби не сме најдобри, но сме најефтини“...Па добро луѓево имаат ли мозок
![]() |
|
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ubedlivo naj...odvratni se site na Zdravje-Radovo....
![]() |
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
ubedlivo najlosha reklama e za dormeo dushecite za spienje koga decata pravat vreva a nivnite roditeli spijat
|
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
rama mardgarin...ima i drugi..
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Хотел “Епинал“ во Битола
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
samir_sneijder ![]() Сениор ![]() ![]() Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
пелени slep & play
таа шо пее да ја убијам |
|
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
mi se dopagjaat reklamite na DOVE
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
најдебилни се4 нормално рекламите за детергенти
на пример ако се сеќавате на онаа за еден омекнувач ситуација, полици полни со едниот ист омекнувач (кој нормално го рекламираат), стои жена и се мисли, а од друга страна се избацува друга жена и вика: - Извинете, гледам дека сте неодлучни ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
![]() ![]() Тони зен feat. Бисера и Бојана Уживаме со МК кола Биди кул, биди свеж, пробај МК кола, испиј ја до крај не ја оставај до пола. Ефтино, а (не)квалитетно, не е проблем за пари, сите можат да ја пијат, и млади и стари. Од Скопје, до Велес, Битола и Штип, и во другите градови секаде е летен хит. На сите страни, како МК кола нема друга, се ладиме на плажа во Охрид и Струга. Не е ФИРОМ, не е Горна, не е ниту долна, Македонија репрезент МК кола. ![]() Во секој случај сокот е ѓубрееее ![]() |
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
novata od koka kola shto edniot se vozi vo vozot a drugiot od doma mu pravi ligi e taa mi se sviga mnogu zakon reklama
|
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
aaaa da, dobra e ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
.. site reklami so mali deca mi se ubavi... i stalno me smeat...srcinja se... onie so pelenine...
|
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Na PEPSI reklamite najmnogu mi se svigaat.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |