![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 729> |
Автор | ||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
aa nema pristap doporcelanot...moze i ke se izlazev da mi dadese kolace...ama vaka NE.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
eve me granny dojdov...pred se...ajde cekam pozdravi i cestitki...ova sega vidov mi e 1000-ta poraka
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
gotova li e vtorata tura kolachinja, od keti ,jas i granny ich ne mozhevme da probame!
![]() ![]() ![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
Se prikluchuvam kon chestitkite iako ne znam za shto treba da se chestita!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
здраво ladies
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
me izmacivte
![]() ![]() ![]() POVELETE TAZE KOLACINjA ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Zdravo Izzie, Zdravo Diogen, probajte od kolacinjata dodeka Keti ne gi izela site
![]() |
||
![]() |
||
|
lele moira...alal da ti e...sega se sobirat eden po eden...osetija miris
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
A si se nadminala samata sebe, epten se dobri "na oko"
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ako, neka, ke napravam i treta tura.......vazno e site da se podmireni
![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
уууу моира...те бива...
![]() ама ја најмногу си ги сакам колачињата на баба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (баба=granny) ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Granny ne znae da pravi kolacinja, taa poveke e po porcelanot, t.e. chajot, plivanjeto i slicni sportovi
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |