![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15781579158015811582 2229> |
Автор | |||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
PA NE NI POMISLIVME NA TAKVO NESTO
![]() |
|||
![]() |
|||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
||
аааааааауууууууу пак ме фрливте во беда и очај а кој ќе ме гали мене??????? Нате!?!?!..... |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
PREKRASNO KAZANO, MARI
![]() |
|||
![]() |
|||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
||
уфффф добро е!!!
иначе како што почнавте да пишувате ми ја разнишавте самодовербата |
|||
![]() |
|||
||
HEHE, KJE IM PROGLEDAME NIZ PRSTI
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
FALA BOGU, KOJ RECE DEKA SME SOVRSENI
![]() SAMO SI GO SAKAME TOA OKOLU ANS, SI GO CUVAME, GALIME I MAZIME!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
па си викам нема шанси јас да сум најлош маж
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
JATRE, OVAA MANA I KAJ NAGOLEMTIE SKEPTICI KE POMINE DE
![]() |
|||
![]() |
|||
||
PA NE SE SOVRSENI DOKTORE, AMA GI SAKAME TAKVI KAKVI STO SE
![]() PA I NIE NE SME SOVRSENI, NELI MARI???
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Ете ти сега, ти докторе чекаше стрпливо и само чекаше а?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ЗНАЕВ ЈАС ДЕКА МАЖИТЕ НЕ ВИ СЕ БЕЗГРЕШНИ И ДЕКА ИМААТ МАНИ. АЈ ПОЛЕКА ЌЕ ПОЧЕТЕ ДА СЕ ИЗДАВАТЕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
EJ, DA BE......SUPER NI BESE....
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15781579158015811582 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |