![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 154155156157158 1402> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
and than ... he will go
od milionite opcii kje odberam samo.... ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
dozd ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 21 |
HAPPY BIRTHDAY ILI SREKEN RODENDEN KOI I DA TI E PO RED NA MAK ZNAM DEKA NERAZBIRASH ANGLISKI,INTELEGENCIJOOOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
сакам да кажам : нина1 срцко, извини за преска за на мсн, немој да ми се лутиш , ама друг ден ке продолжеме со муабетот
![]() ![]() ![]() уште нешто сакам да кажам пошто одамна не сум пишала на оваа тема: моментално се чувствувам многу разочарано и од форумот и од љубовта ![]() а уствари сакае да кажам дека ке си легнам сега да спијам оти утре рано треба да станам, обврските мене ме чекат ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ОК СРЦКО МИЛА АМА ШО ПА СИ РАЗОЧАРАНА ОД ФОРУМОТ И ОД ЉУБОВТА
САКАМ ДА КАЖАМ НЕМАМ ЗБОРОВИИИИИИ!!!!!!!
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Без лелекање и солзи, штетно е по здравјето.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
zivotot ne e fer
...ili mozebi e ![]() who knows... |
|
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
многу мразам кога треба да чекам некого
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
deka nemam vreme . . . Ama od utre sekoj den ke si kupuvam . . . 5 denari ti bilo vreme ,a pak jas se 4udev sto pram vaka . . . taka mozebi ke imam malku poveke vreme za na net . . . Aj da vidime
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
vvvvvvvvvvvvv
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
i jas mrazam da cekam. toa mi e tolku nekulturno, ne sovesno, znak za nepocituvanje... e sega, nekoj ceka na red... nekoj ceka i ne moze da doceka da si odi od rabota, skolo i sl... sekako deka ne ubavo vo nieden slucaj! |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
deka nekoj kje si ojt na koncert na DEEP PURPLE vecer a...a...a....nie ovde da umirame
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Не пијте вино...Лошо е...
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sum svoj...mlad ili star, vesel ili tazen...nikoj ne mi plaka za da se prepravam zosto moite tagi i radosti me izednacuvaat so bogovite se dodeka sum si publika so rezervirano mesto vo prv red
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 154155156157158 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |