IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 15571558155915601561 2229>
Автор
Порака Обратен редослед
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:43
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

Originally posted by kasper kasper напиша:

Kasper... stavi nekoj kompir vo gakite...mozebi ke imas poveke uspeh.... i toa kompirot stavi go pozadi... i kuti... ne te biva mnogu za muabet... ova ti go kazuvam prijatelski... ja rasipa atmosferata vo forumot... ako vaka sekade pravis... koj ti e kriv... sekade ke si go dobies... heheee
     Marko....respekt prema postarite......jas nemam nitu vreme nitu pari za trosenje ko tebe a mnogu poveke priliki,pa da gi setam po skapi hoteli...okolu atmosferata...pa ne e ova PENZIONERSKI DOM.....i te molam za malku pocit prema pomladite,svetot nim im ostanuva Vie dosega mu ja ebavte majkata ostajte nesto i za nas.....DRUGARSKI POZDRAV

E taka Kasper... se podobri vo zborovite... ama nemas mir vo dusata covece...
    ZA MOJATA DUSA IMA VREME I DA GRESI I DA GI ISKUPI GREVOVITE...SEKIRAJ SE MARKO ZA TVOJATA....NEJZINITE DENOVI SE ODBROJANI....A ZABORAVIV ZA KOMPIROT....PA ZNAETE VIE REK-ovci KAKO IDAT TIE RABOTI....SLUSAM DEKA OD TOA TRUENJETO TAMU VEKINOM UMIRATE KAKO MOCKOVCI...VE UDIRA NA PROSTATATA......SAKAS USTE NEKOJ KOMENTAR...POVELI!!!
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:39
Originally posted by kasper kasper напиша:

Kasper... stavi nekoj kompir vo gakite...mozebi ke imas poveke uspeh.... i toa kompirot stavi go pozadi... i kuti... ne te biva mnogu za muabet... ova ti go kazuvam prijatelski... ja rasipa atmosferata vo forumot... ako vaka sekade pravis... koj ti e kriv... sekade ke si go dobies... heheee
     Marko....respekt prema postarite......jas nemam nitu vreme nitu pari za trosenje ko tebe a mnogu poveke priliki,pa da gi setam po skapi hoteli...okolu atmosferata...pa ne e ova PENZIONERSKI DOM.....i te molam za malku pocit prema pomladite,svetot nim im ostanuva Vie dosega mu ja ebavte majkata ostajte nesto i za nas.....DRUGARSKI POZDRAV

E taka Kasper... se podobri vo zborovite... ama nemas mir vo dusata covece...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:38
Originally posted by marijana marijana напиша:

Originally posted by bosab bosab напиша:

Clap браво сте поминале иљадаркаTongue

Big%20smileLOLLOL AMI KAKO..BOSA..I NAGRADA DOBIV 10 DENA VO KOLIBA..SO MLAD PASTUV..VNATRE Big%20smile...DA TI POTECAT LIGI VEDNAS TI IDE DA SE SPOTRCAS KON 2000...

аууууу ке трчам и ја со вас LOL
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:37
Originally posted by bosab bosab напиша:

Big%20smileLOLLOL AMI KAKO..BOSA..I NAGRADA DOBIV 10 DENA VO KOLIBA..SO MLAD PASTUV..VNATRE Big%20smile...DA TI POTECAT LIGI VEDNAS TI IDE DA SE SPOTRCAS KON 2000...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:36

Kasper... stavi nekoj kompir vo gakite...mozebi ke
imas poveke uspeh....

i toa kompirot stavi go pozadi...
i kuti... ne te biva mnogu za muabet...
ova ti go kazuvam prijatelski...
ja rasipa atmosferata vo forumot...
ako vaka sekade pravis...
koj ti e kriv...
sekade ke si go dobies... heheee

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:36
Sega sme eden stap... dve kolena i gradi... se na seks udira ovoj forumot... hahaaa
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:35
ах заборавив да кажам здраво
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:34
Zdravo Bosa... da... zaokruzivme 1000... toa e eden stap i tri kolena... heheee
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:32
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:30
Kasper... stavi nekoj kompir vo gakite...mozebi ke
imas poveke uspeh....

i toa kompirot stavi go pozadi...
i kuti... ne te biva mnogu za muabet...
ova ti go kazuvam prijatelski...
ja rasipa atmosferata vo forumot...
ako vaka sekade pravis...
koj ti e kriv...
sekade ke si go dobies... heheee

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:27
Originally posted by marijana marijana напиша:

MORE KASPERU...MAZ ZA VO KREVET SI BIL...TUUUUU VAKVA REKLAMA NE SUM CULA NEKOJ SAM SEBE DA SI NAPRAVIShocked..BRAVO....   "SPAVAL KO PAS" PRED VRATIMA....

CECA NE E VO MODA VEKE

SE CITAME POSLE SAAT VREME....
                      ...kakva ceca be zlato.....jas i ti sami.......a i prv pat ja slusam frazava so ceca.....okolu reklamata.....posle Ti ke nastapis....ne se falam jas nisto predvreme......Wink

Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:25
HEHEHE...KASPEEEEEEEEEEEEER, E SEGA ME RAZOCARA DUSO...PRIJATELITE VO NEVOLJA SE POZNAVAAT, A TI NE SI MI BIL VISTINSKIOT PRIJATELBig%20smile

AMA NEMAJ GAJLE, JAS SUM RODENA POD SREKJNA ZVEZDA...NEMA SANSI IZVOROT DA MI OTKAZEWink
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:24

MORE KASPERU...MAZ ZA VO KREVET SI BIL...TUUUUU VAKVA REKLAMA NE SUM CULA NEKOJ SAM SEBE DA SI NAPRAVIShocked..BRAVO....

"SPAVAL KO PAS" PRED VRATIMA....
CECA NE E VO MODA VEKE

SE CITAME POSLE SAAT VREME....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 12:22
Kolku interesen komentar Kasper... bravooooo...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 15571558155915601561 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,641 секунди.